4 DIY-projekt för hemmakontoret

Jobbar du hemifrån på daglig basis eller vill du göra hemmets arbetshörna lite mer praktisk och personlig? Inspireras av alla kreativa DIY-projekt eller följ guiderna steg för steg för att göra arbetsplatsen i hemmet lite snyggare, bättre organiserad och mer praktisk i vardagen.

Vi har samlat fyra inspirerande DIY-projekt som passar till hemmakontoret:

1. Snygga DIY-magneter i trä

Har du en magnetisk tavla eller använder du kylskåpsdörren som samlingsplats för idéer, att-göra-listor och bilder? De här minimalistiska DIY-magneterna i trä ger en fin touch till moodboarden.

Här hittar du instruktionerna.

2. DIY-förvaringskorg av rep

diy förvaring för skrivbord och hemmakontor

Foto: Homey oh my

Förvara pennor, sax och annat smått och viktigt på skrivbordet i en snygg förvaringskorg. Den här minimalistiska varianten är gjord av rep, vilket ger den en fin textur och form.

Här hittar du instruktionerna.

3. Flyttbar hylla för magasin och moodboards

magasinshylla från ikea livet hemma

Foto: Karl Andersson Av: Pella Hedeby för Ikea Livet Hemma

Den här magasinshyllan gör det enkelt att skapa inspirerande moodboards hemma och går dessutom att flytta efter behov. När den inte används i hemmakontoret fungerar hyllan även som stilsäker förvaring för allt från magasin till mindre prylar i bostaden.

Här hittar du instruktionerna.

4. DIY-hylla

diy pyhtagoras play hylla från maze

Ett enklare förvaringsprojekt för dig som inte kan eller orkar bygga en hylla själv. De här hyllorna från Maze Interior är gjorda för att personaliseras med färg och ger smidig förvaring ovanför skrivbordet.

Här (länk till butik) kan du köpa hyllorna.

Läs mer:

10 snygga DIY-projekt att pyssla med hemma