Residence stora formpris 2015

Ny utmärkelse på Residence Stora Formpris

Annons

Juryn har gjort sitt och förberedelserna är i full gång. Nu har nedräkningen till Residence Stora Formpris börjat på riktigt. Den 18:e november går tillställningen av stapeln i Gamla Riksarkivets anrika lokaler på Riddarholmen. Där kommer årets främsta kreatörer, arkitekter och designers hyllas för sina insatser i design- och arkitektvärlden. Stjärnkocken Christian Hellberg, som till vardags är köksmästare på Griffins’ Steakhouse, står för maten och DJ:sen Jonas Kleerup och Rasmus Wingårdh för underhållningen.

Priset, som instiftades 2005, delas i år ut i elva kategorier. Nytt för i år är utmärkelsen ”Årets inredare” som syftar till att visa vikten av vad en duktig inredare kan göra för skillnad i ett hem.

– Det finns många oerhört skickliga inredare i Sverige och det känns viktigt för oss att lyfta fram dem. De inspirerar och sätter trender som så småningom påverkar hur vi inreder våra hem. Det krävs stor skicklighet att skapa en inredning som står ut i mängden, säger Hanna Nova Beatrice.

Håll utkik på sajten för fler spännande artiklar om Formpriset.

Läs mer:
2014 års vinnare av Residence stora formpris.

Annons