Note Design Studio

Residence och ArkDes presenterar utställning med Årets designer 2015: Note Design Studio

Under Stockholm Design Week presenterar Residence tillsammans med Arkitektur- och designcentrum utställningen Designer of the year: Note Design Studio.

Annons

Residence och Arkitektur- och designcentrum (ArkDes) presenterar för första gången en utställning med Årets designer – en utmärkelse Residence delar ut i slutet av varje år på Residence Stora Formpris. Note Design Studio fick utmärkelsen 2015 och kommer tillsammans med stylisten och Residences creative director Lotta Agaton visa utställningen Designer of the year: Note Design Studio.

– Utställningen är framförallt en tolkning av Note Design Studios breda produktion och verksamhet, men den kommer även lyfta fram estetiska värden och designens roll i en hemmiljö, säger Hanna Nova Beatrice, chefredaktör på Residence.

Årets Designer: ”Vi är mycket glada och stolta”

Note Design studio startade 2008 och arbetar i ett brett, kreativt spänningsfält som sträcker sig från art direction till inredningsarkitektur, med designstrategi för företag som Örsjö och Fogia samt en imponerande internationell portfolio av designsamarbeten. Utställningen kommer att pågå under tre veckor (10/2 – 28/2 2016) med start under Stockholm Design Week på ArkDes på Skeppsholmen i Stockholm.

– För ArkDes är det självklart att vara en del av Stockholm Design Week och erbjuda vår publik en inblick i den mest intressanta svenska designen just nu, säger Karin Åberg Waern, publik chef på ArkDes.

Foto: Simon Larsson

Annons