Annons

Annons

Gulddetaljer och marmor – så kan det se ut när Trump flyttar in i Vita husetSäga vad man vill om Donald Trump, men att han är en man med starka åsikter är nog de flesta överens om. Och vi är övertygade om att det även gäller hans inredningsstil.

Efter valrysaren blev det klart att Donald Trump blir USA:s 45:e president och den 20 januari är han beräknad att tillträda sin nya roll. Dessförinnan är det mycket som ska förberedas, bland annat flytten till Vita huset.

Annons

Med stor sannolik kommer han styla om residenset efter eget tycke och smak och sneglar man på hans andra byggnader och bostäder kan man på förhand gissa sig till både materialval och dekorationer.

Detaljerna som kännetecknar Donald Trumps inredningsstil:

1. Guld

Skyskrapan Trump Tower är designad, byggd och namngiven efter Donald Trump och vardagsrummet är inrett med pampiga detaljer och attiraljer som både är och ser påkostade ut. Men det kanske mest utmärkande kännetecknet är taket – som är helt täckt av bladguld.

2. Metaller

I den stora entrén i Trump Tower går en spiraltrappa som är klädd i bronsfärgade spegelpaneler och med en ledstång i mässing.

01. brons

Foto via: Architizer

3. Marmor

Tjusig natursten är en stark trend i såväl Sverige som USA och Donald Trumps vardagsrum är bland annat smyckat med en braskamin helt i marmor. Även entrén i New York-bostaden är omgärdad av gedigna marmorpelare.

03. marmorkamin

Foto via: Decorpad

4. Kristallkronor

I taket i den stora salen i Trumps Florida-fastighet, Mar-a-Lago, hänger två enorma kristallkronor. I hans hem i Greenwich, Connecticut går stilen igen och foajén lyses upp av en kristallkrona.

04. kristallkrona

Foto via: Vintagehome

Källa: Architectural Digest

Läs mer: 

10 spektakulära designmöbler i marmor och alabaster

7 gånger guldspray gav vanliga Ikea-möbler ett riktigt lyft

Kika in i Johnny Depps art deco-våning i Los Angeles

LÄS OCKSÅ

(7)
(0)


AnnonsLaddar