Annons

Annons

Hanna Nova: Veckans 8 främsta inredningsnyheter


Hanna Nova: Veckans 8 främsta inredningsnyheter

Vackra möbler i trä, veckans finaste inredning och en tjusig restaurang i Helsingfors. Hanna Nova Beatrice summerar veckans nyheter. 

1. Resturang Palace

Note Design Studio har gjort en tjusig inredning till restaurangen på klassiska Hotel Palace i Helsingfors, som öppnade 1952. Inredningen är ståtlig men varm med teakpaneler, heltäckande mattor och detaljer i puderrosa, läs mer här. 

Annons

2. Handens närvaro 

Studio Matti Carlson har gjort en fin serie med ett bord och en pendelarmatur. Bordet Hommage är gjort i massiv ek med runda svarvade ben som skapar ett fint mönster när de kommer upp i bordsytan. Tillverkas av Tre sekel och lanseras nästa vecka. 

3. Sommarstugan

Inredaren Joanna Laajisto lanserar den lilla flexibla kollektionen Airisto nästa vecka, som ursprungligen specialritades åt en bed & breakfast i Finland. Serien består av bänk och pall i ask med fina detaljer. Produceras av Made by Choice. 

4. Fabriksinredning

Våra bloggare Sundling Kicken har gjort en inspirerande inredning i en byggnad från 1912 på uppdrag av Alvhem, läs mer här. 

5. Nordiskt vardagsrum 

Halleroed, som drivs av Christian och Roxandra Halleröd, har inrett ett nytt scenrum till Nordiska Museet och även tagit fram en stor möbelserie för dem. Det är första gången en möbelserie formges exklusivt för museet. Möbelserien Meden är återhållsam och rustik i sitt formspråk och produceras av Tre sekel, läs mer här.

6. Tre sekel

Den fina stolen Skedblad som Tre sekel också producerar på uppdrag av Arket för deras caféer, kommer att finnas till försäljning i deras online butik i slutet av februari. 

7. Armatur

Ny belysning av Broberg & Riddarstråle, pendeln Apollo, för Pholc. Fin form!

8. Nordisk shaker

Avslutar med en bild från Nordiska kök, som tagit fram ett kök inspirerat av shaker med dunkelblå skåp och industriella detaljer. Styling av Annaleena interiors. 

Läs också:

Hanna Nova: Veckans 7 främsta inredningsnyheter

Designstudion Halleroed tar fram möbelserie för Nordiska muséet

Mateus öppnar flaggskeppsbutik – inredd av Årets inredare 2016

(3)
(2)


AnnonsLaddar