Annons

Annons

Här är svenskarnas 10 mest önskade boenden på Airbnb


Här är svenskarnas 10 mest önskade boenden på Airbnb

Pittoreska byar, sjöutsikt och vackra vyer - Italien ligger högt i topp när det kommer till svenskarnas drömboenden på Airbnb. Kika in listan över svenskarna 10 mest önskade boenden över hela världen här!

Italienska kustremsor ligger högt i topp när det gäller drömdestinationer för oss svenskar – i alla fall enligt listan över svenskarnas mest önskvärda Airbnb-boenden.

Vi gillar även Stockholms skärgård och drömmer oss gärna bort till grekiska stenhus och balinesiska trähus.

Annons

Kika in svenskarnas 10 mest önskade boenden här!

1. Lägenhet med sjöutsikt – Riva di Solto, ItalienVem vill inte vakna upp till den här utsikten? På första plats hittar vi den här lägenheten i norra Italien, närmare bestämt i den lilla byn Riva di Solto. Lägenheten, med utrymme för sex gäster, har utsikt över sjön Lago D’lseo och de vackra bergen på andra sidan.

2. Bo i en italiensk trullo Ostuni, Brindisi, ItalienPå andra plats hittar vi det här rundade stenhuset, en trullo, som ligger i staden Cisternino i södra Italien. I närheten finns olivlundar och fina stränder.

3. Pärla i Stockholms skärgård – Stockholm, SverigeModernt hem som nästan ligger ovanpå vattnet, på en liten ö i Saxarfjärden. En oas med utsikt över Stockholms skärgård och med panoramafönster runt om, samt flera härliga terasser.

4. Villa med havsutsikt – Tricase, ItalienVilla med fantastisk havsutsikt på halvön Salento i södra Italien, med vackra stränder och den lilla staden Tricase i närheten. 

5. Vackert hus karvad in i klippväg – Santorini, GreklandEn 250 år gammal vinkällare, karvad in i en klippväg, som blivit ett vackert hus i sann Mamma mia!-anda. Otrolig utsikt, och grekisk idyll när den är som bäst.

Gilla Residence på Facebook

6. Marockansk riad – Marrakech, Marocko

Här kan du bo i en egen riad, ett palatsliknande hus med innergård, helt i marockansk stil. På innergården finns ett vackert bad, och inuti huset finns rum för en hel familj.  

7. Lyxig lägenhet i Stockholm – Stockholm, Sverige 


En central pärla i Stockholm med fin balkong och generösa ytor med hotellkänsla. Gångavstånd till det mesta som huvudstaden har att erbjuda. 

8. Balinesiskt trähus med trädgård – Balian Beach, BaliVill du ha egen pool, trädgård och tre minuters promenad till stranden? Då är det här trädhuset på Bali något för dig, och den perfekta platsen att vakna upp på om du vill utforska ön. 

9. Semesterhus  – Labenne, FrankrikeVilla belägen vid Biscayabukten, nära gränsen till Spanien. I området finns golfbanor, surfmöjligheter och oändliga sanddyner – perfekt semesterparadis.

10. Villa nära surfing – Ericeira, PortugalNjut av solen vid poolkanten i en villa nära Lissabon vid Atlantkusten med utsikt över landsbygd och havet, och surfa på vågorna i Eiriceira som ligger nära och som ska vara bland de bästa i världen.

(5)
(0)


AnnonsLaddar