Annons

Annons

Här öppnar H&M:s nya varumärke i SverigeTill hösten lanseras H&M:s nya varumärke Arket i London för att sedan etableras i fler städer runt om i Europa. Och nu är det klart att Stockholm kommer att få en butik.

Nya H&M-varumärket Arket erbjuder väldesignade och tidlösa kollektioner för kvinnor, män och barn och ett urval av inredningsdetaljer. I samband med att H&M presenterade sin delårsrapport släpptes även nyheten att Stockholm kommer att få en av butikerna, till våren 2018 slår dörrarna upp till butiken i Biblioteksstan i Stockholm.
– Det känns väldigt kul att vår första svenska butik öppnar just på Biblioteksgatan, där hamnar vi i gott sällskap. Arkets butik i Stockholm öppnar våren 2018 men vi kommer att finnas online i Sverige och i 17 andra länder från och med vår första lansering på Regent street i London i höst, säger Managing director Lars Axelsson i ett pressmeddelande.

Annons

Den svenska butiken, som blir Arkets sjätte fysiska butik, kommer att ligga på Biblioteksgatan 9 och inrymmer även ett kafé.

Artikeln publicerades ursprungligen på Femina. 

Läs också: 

H&M lanserar nytt varumärke – smygkika på bilderna

Så ser hösten 2017 ut på H&M Home

Här öppnar H&M Home sin nya butik

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Gilla Residence på Facebook
(406)
(0)


AnnonsLaddar