Annons

Annons

Här öppnar ny konceptbutik för inredning – spana in snygga interiörenDen 5 december slår portarna upp till These Affairs – en inredningsbutik och agentur som ska erbjuda inredningslösningar såväl som det senaste designmöblerna från etablerade och nya formgivare.

These Affairs på Malmskillnadsgatan 42 i Stockholm ska verka som butik och agentur mot återförsäljare i Sverige och kunna anlitas för inredningsprojekt i såväl privat som offentlig miljö. Showroomet erbjuder framför allt dansk form, accentuerad konst och unika designföremål från up-and-coming designers i en vacker och spännande mix.

Annons

– Vi vill ge unga svenska formgivare ett skyltfönster, en möjlighet att kunna leverera små partier av sina produkter för att kunna ta sig in på marknaden och växa, säger Sara Sjöbäck, formgivare från Beckmans och en av grundarna.

Gilla Residence på Facebook

Bakom butiken står även Anders Slettemoen som länge jobbat som inredare, stylist och som varit med och startat upp Bathazar Interior samt inredningsfantasten Anna Lindelöf, som är PR- och marknadschef.

– Anders ville skapa en spännande och eklektisk mötesplats mellan ung form och design som han upplever saknas i Stockholm. Han har också saknat en fysisk mötesplats, en hubb för diskussion och inspiration kring ämnen som rör inredning, styling, produkter och nya idéer, berättar Anna Lindelöf.

Läs mer: Spana in Filippa K-butikens nya look – inredd av Lotta Agaton

THESE_AFFAIRS-web-03

Sara Sjöbäck, Anders Slettemoen och Anna Lindelöf.

THESE_AFFAIRS-web-01

I butiken blandas möbler i naturmaterial med Vera Panichewskajas folkloriskt inspirerade bord. Gemensamt för produkterna är ett gediget och ofta småskaligt hantverk av hög kvalitet. Varumärkena består av en blandning av stora erkända producenter och småskaligt hantverk. Bland annat produkter från Made by Hand, Eberhart furniture, Fredrik Persson, Dennis Graben, Jonatan Nilsson, Sirocco Living och Lindebjerg Design.

THESE_AFFAIRS-web-02

Den 200 kvadratmeter stora lokalen med drygt fem meter i takhöjd visar upp såväl vitrinskåp och handsmidda industrifönster som futuristiska lampor och folkloristiskt målade möbler i björk. Sara Sjöbäck som nyligen gick ut Beckmans formprogram är ansvarig för att plocka in designföremålen från unga designers.

THESE_AFFAIRS-web-06

These Affairs ligger på Malmskillnadsgatan 42. Öppettiderna är kl 11-18 måndag-fredag, men under december är butiken även öppen på lördagar.

Här hittar du deras hemsida.

Foto: Henrik Nero

Läs mer: Céline har öppnat butik – med en interiör utöver det vanliga

(0)
(0)


Annons

  • Henrik Nero

    Foto av mig Henrik Nero 🙂Laddar