6 populära hotell med bästa läge i Milano

Unna dig ett break. Och varför inte låta weekendresan gå till modemeckat Milano. Precis den injektion du behöver i vardagen.Här tipsar vi om populära hotell med bästa läge i Italiens mesta shoppingstad för fashionistan.

Annons

Kaffet, kulturen, maten och förstås shoppingen i världsklass. Det finns en rad goda skäl till varför din weekendresa bör gå till Milano. I Italiens andra största stad varvas mysiga kvarter med maffig arkitektur. Den gotiska katedralen Duomo di Milano, det historiska slottet Castello Sforzesco, den magnifika lyxgallerian Vittorio Emanuele och anrika varuhuset La Rinascentre är bara några av alla måsten som bör bockas av under ett besök.

Missa inte shoppingkvarteren kring Via Monte Napoleone och Via Della Spiga där alla de stora modehusen trängs. Dolce & Gabbana, Gucci, Prada, Versace, Chanel har alla butiker som i sig är en upplevelse.

Men för att kunna njuta fullt ut vill du förstås bo bra. Och centralt. Här tipsar vi om sex populära hotell och lägenheter med bästa läge.

Hotel Milano Castello

Hotel Milano Castello ett alternativ för dig som vill bo centralt i Milano
Enkelt och nyrenoverat med bästa läge i centrala Milano.  

3 stjärnor

Annons

Med bästa läge bara ett par minuters promenad från katedralen och shoppinggallerian Vittorio Emanuele ligger detta enkla och prisvärda hotell. Nyligen renoverat med 34 rum. Från 1191 kronor natten för ett dubbelrum.

Läs mer och boka här (reklamlänk)

Clerici Boutique Hotel

Stilrent sovrum på Clerici boutique hotel i Milano
Litet stilrent boutiquehotell med bara 10 rum.  

4 stjärnor

Med gångavstånd till det berömda operahuset La Scala bor du på detta fyrstjärniga boutiquehotell i centrala Milano. Ett litet hotell med bara 10 rum. Från 2091 kronor natten för ett dubbelrum.

Läs mer och boka här (reklamlänk)

Style Hotel

Lyxiga och läckra Style Hotel Milano
Bo femstjärnigt på Style Hotel i Milano.  

5 stjärnor

Annons

Checka in på detta femstjärniga lyxhotell med eget spa i närheten av slottet Castello Sforzesco. 15 rum fördelat på 3 våningar med en prisbild från 2091 kronor natten för ett dubbelrum.

Läs mer och boka här (reklamlänk)

Grand Hotel et de Milan

Överdådigt rum på lyxiga Grand Hotel et de Milano
På Grand Hotel spar man inte på krutet. Lyxhotellet ligger i närheten av katedralen.  

5 stjärnor

Passa på att sätta guldkant på din vistelse i Milano. Checka in lite extra lyxigt på femstjärniga Grand Hotel et de Milan i närheten av katedralen. 95 rum, 2 restauranger och eget fitnesscenter finns bland faciliteterna. Pris från 3683 kronor natten för ett dubbelrum.

Läs mer och boka här (reklamlänk)

Brera Apartments Garibaldi

Vardagsrum och pentry i moderns standard på Brera apartments i Milano
I trendiga konstdistriktet Brera ligger denna moderna lägenhet.  

Passar det dig bättre att bo i lägenhet är Brera Apartments Garibaldi ett hett tips. Ligger i anslutning till trendiga konstdistriktet Brera med sina många gallerier och en livlig restaurangkultur. Modern standard med pentry och luftkonditionering från 1071 kronor natten.

Annons

Läs mer och boka här (reklamlänk)

Italianway Apartments – Pontaccio

Vardagsrum och separat kök i denna lägenhet i chica Brera
Bo i lägenhet under ditt besök i Milano. Här med kök och separat vardagsrum.  

Här bor du i lägenhet med fullt rustat kök och separat vardagsrum. Också detta boende ligger i chica Brera med bara ett par minuters promenad till konstgalleriet Pinacoteca di Brera, slottet Castello Sforzesco och den kända katedralen Duomo di Milano. Pris från 1012 kronor natten.

Läs mer och boka här (reklamlänk)

 

Publicerat 23 juni 2019
Annons