Här är Gröna Lunds nya exklusiva cocktailbar

En ny cocktailbar tar plats i den anrika nöjesparken i Stockholm. Bakom Lustiga Huset med utsikt över Saltsjön och Skeppsholmen lanseras Terrassen – en exklusiv cocktailbar i samarbete med Hendricks Gin.

Annons

Sedan tidigare finns klassiska tillhåll som Biergarten och Kryddhyllan där nöjesparkens gäster kan ta sig en bit mat och något att dricka. Lanseringen av Terrassen blir ett komplement för den som önskar ett brett utbud av cocktails och en utsikt som heter duga. Den breda terrassen är belägen bakom Lustiga Huset och strax framför Kättingflygaren.

– Gröna Lund har under en längre tid arbetat på att ta fram ett koncept som passar den växande cocktailkulturen och samtidigt kunna erbjuda bra och passande mat. Med lanseringen av Terrassen kan vi nu erbjuda en cocktailbar med ett brett utbud – i ett fantastiskt söderläge, säger Fredrik Fjällström, Food & Beverage Manager på Gröna Lund.

Terrassen har plats för 50 sittande eller 120 stående mingelgäster.  

Förutom olika signaturcocktails kommer det att finnas snack och mellanrätter signerade Jonas Dahlbom, Gröna Lunds kulinariska ledare. Dessa är komponerade för att äta till en cocktail.

Skeppsholmen Ice Tea Cocktail.  

Terrassen är ett resultat av ett samarbete mellan Gröna Lund och Hendrick’s Gin och det kommer därför att finnas flera speciella gincocktails att ta del av. Givetvis serveras även öl, vin, champagne och alkoholfria alternativ om man hellre önskar det.

Terrassen har öppet onsdag – fredag kl. 16.00-22.00 samt kl. 13.00-22.00 på lördagar och vid konserter på Stora Scen.

Läs också:

Här öppnar stjärnkocken Niklas Ekstedts nya vinbar

Klassisk elegans i Ralph Laurens nya bar i London

6 av världens trendigaste champagnebarer

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Annons