Hemma hos Anderes borg

Hemma hos Anders Borg och Dominika Peczynski – se bilderna!

En sekelskifteslägenhet från slutet av 1800-talet på 225 kvadratmeter med sju rum och kök. I programmet Här bor jag visar paret Anders Borg och Dominika Peczynski upp sitt hem på Östermalm i Stockholm.

Annons
5 lyxiga kändishem du bara måste se
5 lyxiga kändishem du bara måste se
1:04

Anders Borg, 54, och Dominika Peczynski, 51, träffades 2015 och flyttade ihop ett år senare. Paret har sedan dess bott i en lägenhet i centrala Stockholm.

I programmet Här bor jag på kanal5/discovery+ visar Dominika nu upp sitt och makens hem. Bostaden är en sekelskifteslägenhet från slutet av 1800-talet på 225 kvadratmeter med sju rum och kök.

Anders Borg lägenhet
Bostaden är fylld av böcker och antikfynd.  

Barnen har flyttat hemifrån

Paret köpte lägenheten 2016 med syftet att alla fem barn skulle få ett varsitt rum. Men med tiden har fyra av barnen flyttat hemifrån – vilket gör att många rum nu står tomma.

Annons
Anders borg bostad
Bild från hallen.  

Inredningsstilen kallar Dominika själv för sekelskiftesstil. Genomgående i lägenheten är fiskbensparkett och det finns mängder med böcker och antikfynd.

dominika lägenhet
Bostaden är från tidigt 1800-tal.  

– Mitt intresse för inredning började för ungefär tio år sedan. Det var då jag förstod att man kunde förändra ett rum med ganska små medel, ganska liten budget och bara genom att ha ett öga för saker och ting, säger hon.

Annons
anders borg dominika sovrum
Bild på parets sovrum.  
anders borg och dominikas lägenhet
Bild från parets sovrum.  
Annons

Programmet har sänts på Kanal 5 och du kan se det i efterhand här.

Publicerat 07 mars 2022
Annons