Isabella Löwengrip visar upp nya huset på Lidingö – kika in!

I början av april flyttade Isabella Löwengrip till en ny villa på Lidingö. Sedan flytten har hon delat med sig av små glimtar såväl inifrån sitt nya hem som utvändigt, där en härlig pool erbjuder svalka. Spana in bilderna här!

Annons
Kändishemmen vi inte kan få nog av
Kändishemmen vi inte kan få nog av
1:55

Förra hösten flyttade Isabella Löwengrip och hennes två barn in i en spektakulär arkitektritad villa på drygt 350 kvadratmeter på Lidingö. Prislappen låg runt 30 miljoner kronor, men ett år senare tvingades hon på grund av en omfattande bolagskrasch sälja huset igen.

Istället köpte hon en hälften så stor villa, fortfarande på Lidingö, dit hon flyttade i början av april.

”Jag valde faktiskt bort planen med att bo i stan (tack vare er) och istället köpte jag ett litet mindre hus i Hersby på Lidingö istället för Elfvik där jag bor nu”, skrev hon i bloggen efter husköpet.

Annons

”Det är underbart med naturen där ute men mörkret har också gjort mig rädd. Nya huset ligger lite tryggare till, jag blev direkt kär när jag klev innan för dörren”.

Isabella Löwengrip har berättat i sin blogg att det nya huset känns mer som ett hem och att hon kommer att hålla det mer privat än sin tidigare lyxvilla. Men en och annan glimt av det nya huset har hon ändå bjudit på, såväl i bloggen som i sina sociala medier.

Här är 7 fina bilder från Isabella Löwengrips nya hus:

Isabella bjuder på en glimt av sitt kök, där mörka bänkskivor bryter av mot vita moduler.Barstolar vid köksön skapar en öppen och social köksmiljö.

Annons

Isabella Löwengrip lät bygga en pool intill sitt tidigare hus, men på grund av förseningar och strul  med hantverkare fick hon aldrig njuta av poolen. Lyckligtvis bjuder även det nya huset på en härlig utomhuspool omgiven av trädäck med solbäddar.

”När solen kom fram invigde vi vår fina pool. Äntligen har jag en varm vattenfylld pool. Vattnet kommer att bli lite blåare i dagarna men jag gillar det ljusgröna. Jag fick välja vilken färg poolen skulle vara och jag valde ”Marbella beige” istället för klarblått. Det kändes som att det passade resten av huset bättre”, skriver hon i bloggen.

Annons

Isabella visar upp fasaden med dekorsten på marken.

Entreprenören och bloggaren inreder gärna med detaljer från Svenskt tenn, som denna tekanna med matchande bordstabletter.

Annons

Isabella har också berättat att hon budat hem en del av inredningen från Metropol auktioner, inklusive en jugendspegel som hon fyndade för 250 kronor.

Ljusgrå viskosmatta intill trappan på övervåningen.

Isabella matchar en mörkbrun skinnsoffa med ljus viskosmatta och en trendig fiolfikus.

Annons

Ljusa gardiner, mjuka mattor och lyxiga sängkläder i sovrummet.

Isabella skriver i bloggen att hon stortrivs i sin nya bostad.

”Jag trivs verkligen så bra här. Det är ett helt annat hus än det vi hade tidigare men det här är bättre och ljusare. Visst det mindre men allt är bättre planerat och området är mysigare”, skriver hon.

 

Läs mer:

Isabella Löwengrips lyxvilla är såld – se bilderna

Kika in hemma hos Sandra Asplund på Lidingö

Publicerat 14 maj 2020
Annons