bianca ingrosso lägenhet

Kika in hemma hos Bianca Ingrosso – bilderna visar lyxlägenheten

Förra hösten slog Bianca Ingrosso till på en ny lyxlägenhet á 300 kvadratmeter. Nyfiken på hur det ser ut? Se bilderna här!

Annons
Så lätt målar du om din tråkiga lampa
Så lätt målar du om din tråkiga lampa
1:19

Influencer, entreprenör och numera även programledare för en eponym talkshow. Mångsysslaren Bianca Ingrosso, 27, flyger just nu på en framgångsvåg. Något som ligger till grund för att hon har kunnat köpa sitt alldeles egna (som hon själv kallar det) familjehem; en 300 kvadratmeter stor lägenhet på Östermalm i Stockholm.

Det var hösten 2021 som hon berättade om det stora köpet. Vid tidpunkten för bostadsaffären var Bianca tillsammans med ex-pojkvännen Philippe Cohen, 28, men efter deras uppbrott raserades ex-parets planer på att bo ihop i lägenheten.

Men hur ser den nya lyxlägenheten ut? Se bilderna här!

Så mycket kostade Bianca Ingrossos nya lägenhet

Tidigare i år avslöjade Bianca Ingrosso den svindlande prislappen för den stora lägenheten. Ja, eller i alla fall en måttstock för en undre gräns. I en vlogg på Youtube reagerade influencern på följarnas påstående och fördomar om henne.

Annons

”Att din lägenhet kostade mer än 40 miljoner”, skrev en följare in då.

– Och det gjorde den. Den kostade ganska mycket mer..., bekräftade Bianca.

– Jag är ju väldigt stolt över att jag köpt mig mitt familjehem och jag ser det som en otrolig investering, sade hon vidare i Youtube-videon.

Biancas påkostade renovering av nya lyxlägenheten

I dag, ett år efter att den nya lägenheten köptes, har Bianca ännu inte flyttat in. Den nya pärlan, med totalt 4 sovrum, ska nämligen genomgå en större renovering. Något som tar upp mycket av hennes tankeverksamhet.

Den som följer Bianca på sociala medier kan se att hon delar med sig av frågor, idéer och inspirationsbilder kopplat till lägenhetens renovering på nästan daglig basis.

Sitter och försöker klura ut vad jag är för typ kök…. mitt framtida kök måste liksom bli OTROLIGT men vet inte vad jag har för stil på just kök. Snälla kan ni tagga er favoritkonton för kök & badrum”, skriver hon under en bild på Instagram där hon delar inspirationsbilder till köket och vädjar till följarna om hjälp.

Kika in i Bianca Ingrossos hem

Lägenheten har fiskbensparkett, högt i tak, kakelugn, stuckatur, burspråk, platsbyggda bokhyllor, stora öppna ytor, härligt ljusinsläpp och vacker utsikt över Stockholms innerstad. Ja, det är sannerligen en sekelskiftsdröm!

Nyfiken på att se hur det ser ut inne i lägenheten? Här nedan hittar du de bilder hon själv delat med sig av. Varning, bilderna kan orsaka en del habegär... speciellt för den som är biten av sekelskiftesarkitektur!

Publicerat 31 oktober 2022
Annons