Nyproducerad mikrovilla på Djursholm till salu – för under 2 miljoner

Ett eget hus på Djursholm behöver inte längre vara en ouppnåelig dröm. Nu ligger en mikrovilla ute till försäljning för långt under snittpriset för en kåk i samma område.

Annons

Snittpriset för villor på Djursholm ligger på över tio miljoner kronor, men nu har du chansen att förvärva ett alldeles eget – och nyproducerat – hus i samma område för under två miljoner.

Läs mer: Lantligt gårdshus med vindsvåning till salu – mitt i Stockholm

På Yngvestigen, Djursholm kommer Attefallshuset på sammanlagt 31 kvadratmeter, uppdelat på två våningsplan, att stå färdigt i slutet av sommaren.

01. yngvestigen
I slutet av den här grusvägen kommer Djursholms kanske billigaste villa att stå.  

Nedre plan på 21 kvadratmeter kommer bestå av vardagsrum, kök och matplats för fyra personer. Ett rymligt badrum med dusch, wc och plats för tvättmaskin – och dessutom golvvärme – hör också till entréplan.

Annons

På övre våningen planeras ett 10 kvadratmeter stort sovloft ovanför köksdelen, med utrymme för både säng och förvaring. Om en köpare kommer in i ett tidigt skede får denne dock vara med och påverka sovloftets storlek. Ju mindre loft desto mer takhöjd i köket. Den blivande ägaren får också en chans att påverka materialvalen.

02. ynvestigen
Mikrovillan ska bestå av två våningsplan och som köpare har man fortfarande chansen att vara med att påverka så väl storleken på övervåningen som material.  

Genomgående för hela mikrovillan kommer vara vackra furugolv och stora fönsterpartier. Utanför kommer en terrass att byggas, i anslutning till den grönskande trädgården.

03. yngvestigen
Den färdiga ritningen visar på stora fönster för bästa möjliga ljusinsläpp.  
07. yngvestigen
Snittpriset för en villa på vackra Djursholm är betydligt högre än utgångspriset för mikrohuset. Dock skiljer sig storlekarna en aning.  
Annons

Utgångspriset är 1 850 000 kronor och säljs på uppdrag av en förening.

Mer information om objektet hittar du hos Behrer & Partners.

Foto: Behrer & Partners

Läs mer:
Nya sommarhus i moduler – 40 procent billigare än traditionella hus
Eget gårdshus i Stockholms innerstad – för under 4 miljoner
Unikt gårdshus från 1600-talet till salu – mitt i Stockholm

Publicerat 08 juni 2016
Annons