Oscar Properties utökar till deliverksamhet

Tanken är att man ska kunna avnjuta en frukost, lunch eller köpa noggrant utvald frukt, grönt, mejeri, chark och dagligvaror i lokalen belägen i 79&Park.

Annons

Få har antagligen missat Oscar Properties framfart den senaste tiden. Den tornande futuristiska byggnaden längs E4:an i Stockholm drar minst sagt blickar till sig. Fingertoppskänslan, erfarenheten och expertisen som finns hos Oscar Properties gör fastighetsföretaget till en riktigt spännande aktör på marknaden, och nu utökar man sin verksamhet med Oscar Deli, en ny matsatsning som lanserades den 4 februari.

Förutom höghuset i centrala Stockholm fick Oscar Properties internationell uppmärksamhet förbostadshuset 79&Park på gärdet, framtaget tillsammans med Bjarke Ingels/BIG. Det är i 79&Park som det första Oscar Deli öppnat, där man fokuserar på handplockade och säsongsbaserade råvaror, minimalistisk servering och en vilja att hela tiden förnya sitt koncept.

– När jag är utomlands slås jag ofta av att den bästa maten finns på andra ställen än på restauranger, men så har det inte varit i Stockholm. Oscar Deli blir en ny typ av mat- och boendeupplevelse, med magiskt bra mat från frukost till middag, säger Oscar Engelbert, vd på Oscar Properties.

Annons

På Oscar Deli erbjuds man möjligheten att köpa sin frukost, ta en lunch antingen på plats eller som takeaway, samt ett stort men samtidigt noggrant utvalt utbud av frukt, grönt, torrvaror, mejeri, chark och dagligvaror.

oscar deli fasad
 
oscar deli bar
 
oscar deli servering
 
Annons
oscar deli fruktpåse
 

Oscar Deli ligger i bostadsprojektet 79&Park på Sandhamnsgatan 9 vid Gärdet i Stockholm. 

Publicerat 12 februari 2019
Annons