Stilig stadsvåning i industristil – med eget orangeri

Exklusiva materialval, enorm takhöjd och eget orangeri. Vad mer finns att begära?

Annons

En av Stockholms mest unika lägenheter finns nu till salu. I Chokladfabrikens gamla lokaler på Industrigatan på Kungsholmen i Stockholm ligger den här trerummaren på 86 kvadratmeter.

choklad8
 
choklad9
 
choklad11
 
Annons

Takhöjden är magnifik och tillsammans med ljusa väggar, breda trägolv i ask och bevarade takbjälkar får våningen en stilren och unik touch. Interiörerna i våningen är specialdesignade och materialvalen har noga valts ut från exklusiva märken som Villeroy & Boch, italienska Bertazzoni och Kvänum.

choklad13
 
choklad16
 
Annons

Bostadstyp: Bostadsrätt
Adress: Industrigatan 2 A
Område: Kungsholmen, Stockholm
Rum: 3 rum och kök
Boarea: 86 kvm
Utgångspris: 7 295 000 kr
Mäklare: Mattias Lantto
Mäklarbyrå: Historiska hem

choklad17
 
choklad14
 
Annons

Lägenheten har även något så unikt som ett eget orangeri i anslutning till sovrummet. Sovrummets golv är i vitpigmenterad ask och en stor walk in-closet.

choklad6
 
choklad12
 
Annons
choklad1
 

Bakom våningens styling och interiör ligger firman Copparstad med Åsa Copparstad i spetsen. Samma företag stylade även Oskar Linnros våning på Södermalm som Residence skrev om tidigare. Fotograf är Fredric Boukari.

Annons
choklad4
 

Badrummet har genomgående klinkermosaik i ljusgrått från Villeroy & Boch. Det vackra fyrkantiga handfatet är från Duravit och benställningen är i amerikansk valnöt. Spotlightsen, den specialdesignade spegeln och handdukstorken från Rej Design är små detaljer som ger den där lilla extra wow-känslan.

choklad2
 
choklad3
 
Annons

Köket är specialdesignat av Kvänum. Det snygga arbetsbänken är av rostfritt stål och längs ena väggen finns skåp lackade i en ljusgrå kulör med inbyggd varmluftsugn från italienska Bertazzoni.

choklad18
 
choklad19
 
Annons

Se annonsen i sin helhet här.

choklad15
 

Läs även:
Förläng utesäsongen – 6 orangerier att inspireras av
Kika in i den charmiga skolan från 1908 – ute till försäljning
Kvadratsmart – veckans minsta och mest klickade 1:a på Hemnet

Annons