Vackra glasdörrar och klassiskt modernt

Fantastiska glasdörrar, moderna inslag och en välstylad lägenhet utöver det vanliga. Den här veckan kunde vi inte få nog av den här tvårummaren i Fredhäll i Stockholm.

Annons

I Fredhäll i Stockholm ligger den här tvårummaren på 52 kvadrat som med sin genomtänka inredning, smarta lösningar och väl valda styling fick Residence att stanna upp i flödet. Vi var dock inte ensamma och redan före visning såldes lägenheten. Oavsett är detta ett inspirerande hem utöver det vanliga, så luta er tillbaka och njut, inspireras och fyll på den dagliga inredningsdosen!

Styling och design: Scandinavian Homes
Foto: Adam Helbaoui via Kronfoto
Mäklare: Skandiamäklarna

Modern lgh Foto Adam Helbaoui_3
 
Modern lgh Foto Adam Helbaoui_6
 
Annons

Lägenheten, som mäter 52 kvadrat i storlek, känns mycket större med sina kloka inredningsval. Att välja vackra glasdörrar från golv till tak är ett smart sätt få lägenheten att kännas luftigare. Snyggt med den svarta glasväggen mot det ljusa golvet och gråa väggarna.

Modern lgh Foto Adam Helbaoui_2
 

Längs väggen löper en av 2015 års stora trender: tavelväggen. Här har fotokonsten fått ta plats i svarta och vita ramar. Under vilar den uppskattade bänken från Ilse Crawfords kollektion för Ikea: Sinnerlig. Till dessa naturnära färger gör två gröna växter sig fint.

Annons

Ett minimalistiskt bord och en grafisk matta funkar fint tillsammans med den övriga inredningen.

Modern lgh Foto Adam Helbaoui_5
 

I sovrummet finns bevarade detaljer i form av vacker panel blandat med moderna designklassiker som lamporna i taket. Se även hur väggarna inte målats hela vägen upp utan har bevarat en bård längs med taket som får lägenheten att kännas extra rymlig.

Modern lgh Foto Adam Helbaoui_7
 
Modern lgh Foto Adam Helbaoui_4
 
Annons

Bredvid soffan löper tavelväggen vidare, men denna gång har ramarna ersatts av rejäla klämmor.

I soffan kombineras kuddar i olika naturnära nyanser och får sällskap av vacker grönska bredvid.

Modern lgh Foto Adam Helbaoui_2_2
 

Vidare från vardagsrummet löper ett rymligt kök. Här har stolar ersatts av två rymliga bänkar och ger ett behagligt intryck för ögat.

Annons