I den här villan finner vi två plan samt ett souterrainplan på sammanlagt 302 kvadratmeter. Här finns nog om rum, 12 stycken, för den stora familjen – eller för den som hellre önskar varianter av stora garderobslösningar, kontorsmöjligheter eller varför inte ett hemmagym.

vintervagen 2

Vi möts direkt av en fristående trappa i husets mitt, en modern klassiker som ändå står ut och ger ett intryck av futuristisk rymd.

vintervagen 1

Med inbyggda och energisnåla spotlights fortsätter den moderna inriktningen på samma spår. Till vintern tänker vi oss varma, lugna kvällar framför den öppna spisen.

Läs mer: Unikt inredningsprojekt: Charmig brandstation till salu

vintervagen 5

Villan är nybyggd och såväl materialval som planlösning ligger rätt i tid sett till efterfrågan. Med högt i tak, stora, vida fönster och noga utvalda materialval märks det att den här ägaren har sett till omvärldens önskan.

Läs mer: Veckans inspirationshem: Faluröd husdröm med arkitektritad trädgård

vintervagen 3
vintervagen 8

Badrummen skiljer sig från vad som under en lång period har varit oerhört populärt. Den vita basen, gärna med grönska och marmordetaljer, har fått ge vika för en mer internationell design med mörka kulörer och lyxiga metaller.

Läs mer: Exklusiva bilder från ikonen Alvar Aaltos hem i Helsingfors

vintervagen 6
vintervagen 7

Sett till exteriören finns det två stora terrasser att njuta av morgon-, dags- eller kvällssolen på. Terrasserna breder ut sig som en förlängning av de höga fönstren och glasskivorna under räcket bidrar till att solljuset sträcker sig ända in.

Läs mer: Veckans snyggaste hem: Nyrenoverat järnbruk från 1861

vintervagen 4
vintervagen 9

Stilren fasad med en tomt i samma utförande på 1790 kvadratmeter. Se fler bilder och villan i sin helhet hos Eklund Stockholm New York.

vintervagen 10


Fotograf: Jesper Florbrant
Mäklare: Håkan Jåfs, Eklund Stockholm New York

Läs mer: Avskalad minimalism hemma hos Kings moderedaktör