Annons

Annons

Höstnyheter från Eldvarm – eleganta verktyg till brasanGör eldstaden till hemmets hjärta i höst med vackra tillbehör.

Nu när hösten och kylan är på intåg ser vi fram emot att kura ihop oss framför eldstaden med en bra bok. Svenska designern Emma Olbers har tillsammans med grundaren Louise Varre tagit fram en serie snygga produkter för eldstaden som garanterat höjer trivselfaktorn i hemmet.

Annons

Läs mer: Emma Olbers drömhus i skärgården

Eldvarms verktyg produceras i franska Nantes och läderdetaljerna kommer från svenska Tärnsjö garveri. Nytt för i höst är ett klassiskt gnistgaller samt krokar med vackra mässingdetaljer i sobra färger för att hänga upp tillbehören på väggen – båda från serien Emma.

Gnistgaller i metall med mässingdetaljer, finns även i guldfärg. Cirka 3 500 kronor för svart och cirka 4 000 kronor för guld.

Gnistgaller i metall med mässingdetaljer, finns även i guld.

Medan Emma Olbers står för designen ansvarar Louise Varre för den tekniska funktionaliteten.

– Produkterna är väldigt nördiga, varje verktyg har sin egen tekniska färdighet och är speciellt utformade för att göra sitt jobb, säger Louise Varre.

Läs mer: 9 tips – så inreder du bäst med en braskamin

Till vänster: Borste, skyffel och en så kallad blowpoker, ett redskap både att blåsa på brasan och peta i glöden med. Setet är gjort i bok från ekologiskt odlade träd i Frankrike, pulverlackerad plåt, mässing och tagel. Pris: 3 950 kr. Till höger: Krok i metall och mässingdetaljer, finns även i mintgrön färg. Cirkapris: 260 kronor eldvarm.com

Till vänster: Borste, skyffel och en så kallad blowpoker, ett redskap både att blåsa på brasan och peta i glöden med. Setet är gjort i bok från ekologiskt odlade träd i Frankrike, pulverlackerad plåt, mässing och tagel.
Till höger: Krok i metall och mässingdetaljer, finns även i färgen mintgrön.  Hittas på eldvarm.com

Läs mer: Ikea presenterar sina höstnyheter – här är 14 favoriter

LÄS OCKSÅ

(63)
(0)


AnnonsLaddar