lyxiga detaljer till balkongen

10 lyxiga detaljer till balkongen och uteplatsen

Drömmer du om en lyxig, härlig oas på balkongen eller uteplatsen i vår och sommar? Vi listar köpen som ger det där lilla extra till inredningen utomhus!

Annons

Solljuset påminner många om varmare väder och härliga stunder på balkongen och uteplatsen som väntar när temperaturerna stiger längre fram i vår.

Planerar du för hur du ska förlänga hemmet till ditt uterum? Vi tipsar om tio lyxiga detaljer som gör utomhusinredningen på balkongen eller uteplatsen lite snyggare!

1. Globe blomkruka, AYTM

Kruka från AYTM för utomhusbruk
 

AYTM:s populära vas finns nu i form av en metallkruka som fungerar både ute och inne. Krukan går att rikta både åt sidan och rakt upp. Finns i flera fina färger och olika storlekar. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

2. Piedestal för blomkrukor, Lagerhaus

piedestal för blomkrukor från lagerhaus
 

Stilren, svart piedestal med tre nivåer för blomkrukor och andra dekorationer. Gjord i järn. Finns att köpa här (reklamlänk).

3. Hängstol för utomhusbruk, Sika Design

Hängstol från Sika Design
 

Tålig och slitstark hängstol i bambu och rotting, gjord för utomhusbruk. Stolen är handtillverkad och skapar en mysig läshörna på balkongen eller uteplatsen. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

4. Bistro balkongbord, Fermob

Balkongbord från Fermob
 

 

En lyxig möbel för den lilla balkongen. Det här balkongbordet kombinerar en fällbar bordsskiva och en förvaringslåda för exempelvis örter eller andra krukväxter. Finns att köpa här (reklamlänk).

5. Re-trouvé chair, EMU

re-trouvé chair från EMU
 

Den vackra stolen Re-Trouvé Chair är designad av Patricia Urquiola för italienska EMU och eftersom den tillverkas helt i stål passar den både inne och ute. Den blir en elegant detalj på balkongen eller uteplatsen, oavsett om den står ensam eller i en grupp kring matbordet. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

6. Utomhusmatta, Jotex

utomhusmatta till balkongen och uteplatsen
 

Klä golvet på balkongen för att skapa lyxig rumskänsla utomhus. Den här stilrena och slätvävda mattan är gjord för att tåla utomhusbruk. Finns att köpa här (reklamlänk).

7. Vattenkanna, Stelton

Stelton vattenkanna
 

Den här klassiska vattenkannan om 1,7 liter designades av Peter Holmblad år 1978 och har återlanseras med anledning av Steltons 60-årsjubileum år 2020. Den är praktisk och blir dessutom en fin detalj att ha framme när den inte används. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

8. Bordsgrill, Eva Solo

bordsgrill från eva solo
 

Gör måltiderna utomhus lite lyxigare i vår och sommar! Med en bordsgrill kan du njuta av grillade godsaker oftare. Dessutom är grillen enkel att ta med sig tack vare ett praktiskt handtag. Finns att köpa här (reklamlänk).

9. Saltö Lounge Table, Skargaarden

Saltö lounge table
 

Har du en stor balkong eller en uteplats? Inred med ett snyggt soffbord för lyxig rumskänsla. Det här låga soffbordet, designat av Matilda Lindblom för Skargaarden, ger en elegant känsla och är gjort för utomhusbruk. Bordet finns även i mindre storlek. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

10. Balkonglåda, Ferm Living

balkonglåda från ferm living
 

Växter ger en levande känsla på balkongen och ju fler du har desto härligare blir din gröna oas. Den här balkonglådan har en stilren design med rena linjer och en industriell touch. Här ovan i varmgrått, finns i flera vackra kulörer. Finns att köpa här (reklamlänk).

Läs mer:

11 fina detaljer till balkongen – som finns i butik redan nu

Inred balkongen i lyxskandinavisk stil – 7 tips

Ska du göra fint på balkongen? Här är 75 inspirerande idéer!

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Publicerat 20 februari 2020
Annons