11 fina detaljer till balkongen – som finns i butik redan nu

Längtar du redan efter balkongsäsongen? Passa på och börja planera inredningen (och odlingen!) redan nu. Vi listar elva detaljer som finns i butik – och som kan användas inomhus tills våren är här.

Annons

Balkongen, eller uteplatsen, är rummet där vi kan ta ut svängarna och testa våra gröna fingrar. Eller så kan den inredas för att fungera som en förlängning av resten av hemmet.

Även om sommaren kan kännas långt borta så kan man börja planera balkonginredningen redan nu. Många av möblerna och inredningsdetaljerna som passar för balkongen är dessutom riktigt snygga inomhus redan nu – och går att återanvända i hemmet igen när balkongsäsongen är slut.

Vi listar elva snygga detaljer till balkongen – som finns i butik redan nu!

1. Blomstertrappa, Design House Stockholm

blomstertrappa
 

Stilfull blomstertrappa i tre etage, designad av Sara Szyber och gjord ask och lackat stål. Perfekt för dig som vill prova på att odla eller förgylla balkongen med blommor och grönska. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

2. Ampel i bomull, Granit

Ampel för kruka från Granit
 

Ampel i off-white bomull med svarta detaljer. Ampeln passar tillsammans med flera olika krukor och går att använda såväl inomhus som på balkongen eller uteplatsen. Finns att köpa här (reklamlänk).

3. Menton avlastningsbord, Jotex

sidobord för balkongen
 

Matt, svart avlastningsbord i pulverlackerad aluminium. Bordet passar utmärkt på balkongen, oavsett om du behöver plats för fler växter eller för fikabrickan. Under vinterhalvåret blir det dessutom en stilren detaljer i inomhusinredningen. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

4. Bistro stol, Fermob

Balkongstol från Fermob
 

Hopfällbar stol i metall för balkongen och uteplatsen, vars design inspirerats av uteserveringarna i Paris. Stolen finns i en uppsjö av klassiska och trendiga färger och tack vare den lackerade ytan bleknar den inte i solen. Finns att köpa här (reklamlänk).

5. Crinkle pläd, Hay

 

crinkle pläd från hay
 

Mjuk och lätt bomullsfilt med skrynklig struktur. Pläden finns i flera fina färger. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

6. Bau balkonglåda, Ferm Living

Grön balkonglåda, Ferm living
 

Snygg balkonglåda som är enkelt att hänga över balkongräcket. Lådan är gjord i pulverlackerat galvaniserat stål med rena linjer och finns bland annat i den här trendiga skogsgröna färgen. Finns att köpa här (reklamlänk).

7. Deia stol, Jotex

Stapelbara balkongstolar från Jotex
 

Stilren stol i pulverlackerad aluminium som passar både inne och ute på balkongen eller uteplatsen. Stolarna säljs i pack om två, är stapelbara och finns i flera färger. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

8. Sittdyna i linne, Ellos Home

sittdyna i linne till balkongen
 
sittdyna som funkar både inne och ute från ellos home
 

Mjuk, stor sittdyna i franskt lin med stickningar och små tofsar i hörnen. Den här kudden är skön såväl på golvet som på bänken. Dessutom går den att använda inomhus när det inte är balkongsäsong. Finns att köpa här (reklamlänk).

9. Rottingstol, Åhléns

rottingstol till balkongen eller uteplatsen
 

Fåtölj i naturlig rotting, finns även i svart. Kombinera med kuddar och en pläd för en mysig läsfåtölj som passar både inom- och utomhus. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

10. Vattenkanna, Granit

snygg och stilren vattenkanna från granit
 

Rostfri vattenkanna med vackert, minimalistiskt formspråk. Kannan rymmer 900 milliliter. Finns att köpa här (reklamlänk).

11. Matta för både inomhus och utomhusbruk, Jotex

Snygg utomhusmatta till balkongen
 
Utomhusmatta från Jotex
 

Slätvävd, stilren matta med struktur. Mattan tål att användas på både balkongen, uteplatsen och inomhus i bostaden. Finns att köpa här (reklamlänk).

Läs mer:

7 vanliga inredningsmissar på balkongen

Inred balkongen i lyxskandinavisk stil – 7 tips

Ska du inreda balkong? Här är 75 inspirerande idéer!

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Annons