11 runda speglar som passar för hemmets alla rum

De trendiga runda speglarna har sedan en tid tillbaka hittat in i vardagsrummet, sovrummet, hallen och badrummet – vi ser dem överallt.

Låt den stå för sig själv eller kombinera flera olika varianter genom att skapa en snygg spegelvägg.

Här är 11 runda speglar vi inspireras av just nu:

 

1. Walls klar från House Doctor (länk till RoyalDesign)

Walls är en stilren rund spegel med en klar finish i glas i olika storlekar från danska House Doctor. Läs mer och köp här. (länk till RoyalDesign)

2. Wall mirror från Moebe

Rund spegel med svart metallupphängning från danska Moebe. Läs mer om spegeln och köp här. 

3. CM-1 från Frama (länk till butik)

CM-1 rund spegel från Frama är en klassisk rund spegel med sluttande kanter som är fäst på en inoljad ekplatta. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

4. Walls roséguld från House Doctor (länk till RoyalDesign)

Den tonade spegeln har en minimalistisk design som lätt smälter in med resten av hemmets inredning. Läs mer och köp den här.  (länk till RoyalDesign)

5. Strap mirror från Hay (länk till butik)

Strap spegel i pulverlackerat stål från Hay är en stilren spegel som hängs på väggen i ett medföljande silikonband. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

6. Haga basic (länk till RoyalDesign)

Haga Basic spegel av formgivarduon Stina Sandwall och Nina Jobs är en enkel, stilren och lättplacerad spegel som passar in i alla möjliga rum i ditt hem. Finns i olika storlekar. Läs mer och köp här. (länk till RoyalDesign)

7. Fullmoon från Skagerak (länk till butik)

 

Fullmoon spegel från Skagerak är designad av Milia Seyppel och Mattia Risaliti och är tillverkad av ett upphäng av askträ tillsammans med en rund spegel. Läs mer och köp här. (länk till butik)

8. Mirror från Fritz Hansen (länk till butik)

Mirror saknar spegelglas och består i stället av polerat stål med en finish av guld. Den danska designduon Studio Roso har utvecklat en innovativ teknik som ger en regnbågsliknande effekt på ytan. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

9. Miró Miró från Friends & Founders

Miró Miró är en serie speglar formgivna av Ida Linea Hildebrand för Friends & Founders. Serien kännetecknas av det lilla runda bordet i mässing som är både dekorativt och praktiskt. Läs mer och köp här.

10. Flora  (länk till RoyalDesign)

Spegel från Stina Sandwall design i lackerad plåt. Finns i olika färger och storlekar. Läs mer och köp här. (länk till RoyalDesign)

11. Enter från Ferm Living (länk till butik)

Enter Mirror – spegel med detaljer i lackad metall och läder formgiven av Søren Rose Studio för Ferm Living. Fin att ha i hallen, men passar lika bra i badrummet eller sovrummet. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Läs också:

Här är årets 10 trendigaste lampor

16 nyheter i vårens trendigaste färgskala

Hemnets inredningsexpert: 11 detaljer vi stylar med 2018

Gilla Residence på Facebook