trädgårdsgrupper 2020

En färdigt ihopsatt trädgårdsgrupp är enkel att inreda med, eftersom stolar och bord matchar och är designade för att fungera ihop. Dessutom finns de ofta i flera storlekar, vilket gör det enkelt att se till så man har tillräckligt många stolar för hela familjen.

Vi listar elva snygga trädgårdsgrupper som finns i butik just nu:

1. Aneby trädgårdsgrupp, Soffadirekt

Trädgårdgrupp i teak med sex stolar

Trädgårdsgrupp med sex stolar och matbord i matchande, stilren design. Bord och stolar har smala ben i svart metall och toppskiva samt säten i akaciaträ. Här kan du köpa dem (länk till Awin.com).

2. Vevi matgrupp, Brafab

stor matgrupp för uteplatsen

Elegant, stor matgrupp för hela familjen. Setet Vevi från Brafab har ett stort bord i teak samt sex stycken matchande stolar med slitstarkt tyg. Finns även i vitt och svart utförande. Här kan du köpa setet (länk till Tradedoubler.com).

3. Matgrupp, Nordform

Matgrupp Kaspian från Nordform

Grupp med matbord och fyra stolar i naturfärgad teak. Stolarna är justerbara och går att komplettera med dynor för extra komfort. Finns även med större bord och fler stolar i samma serie. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

4. Skagen set, Skagerak

Skagen trädgårdsgrupp från Skagerak

Klassiskt, skandinaviskt trädgårdsset med vita utomhusmöbler. Den vackra matgruppen Skagen består av en soffa, ett bord och två stolar. Här kan du köpa det (länk till Tradedoubler.com).

5. Matgrupp i teak, Brafab

56an utomhusbord och stolar

56:An är en klassisk matgrupp från Brafab som lanserades redan år 1956. Det runda bordet (som går att fälla ihop) och de fyra tillhörande, stapelbara stolarna är gjorda i teak med ben i varmgalvaniserat stål. Här kan du köpa dem (länk till Tradedoubler.com).

6. Grinda bord och stolar, Skargaarden

Grinda matgrupp från Skargaarden

Utomhusbordet Grinda från Skargaarden blir en snygg matgrupp i trädgården när bordet kompletteras med de matchande stolarna. Här kan du köpa bordet (länk till Adtraction) och här hittar du stolarna (länk till Adtraction).

7. Turin matgrupp, Brafab

matgrupp i teak från Brafab

Mindre matgrupp med runt bord i klassisk teak, som passar utmärkt när du inte vill att bord och stolar tar upp all yta på uteplatsen. Både bord och tillhörande stolar är hopfällbara. Här kan du köpa setet (länk till Tradedoubler.com).

8. Panama matgrupp, Nordform

Panama matgrupp från Ellos Home

Matgrupp med bord och sex stycken stolar. Bordet har en stomme i aluminium och bordsskiva i teak och stolarna är reglerbara. Setet finns i olika storlekar och färger. Här kan du köpa det (länk till Ellos).

9. BM 1771 & BM 1871, Carl Hansen

Utomhusbord och bänk från Carl Hansen

Kombinera Carl Hansens utomhusbord BM 1771 med bänken BM 1871 för ett exklusivt set i trädgården eller på uteplatsen. Bord och bänk är båda gjord i obehandlad teak. Här kan du köpa bordet (länk till Adtraction) och bänken hittar du här (länk till Adtraction).

10. Vit trädgårdsgrupp, Soffadirekt

vit klassisk trädgårdsgrupp

Klassisk vit trädgårdsgrupp med matbord, soffa och två stolar i matchande stil. Finns även i teak och i svart samt går att komplettera med tillhörande dynor. Här kan du köpa den (länk till Awin.com).

11. Barmatgrupp, Nordform

Trädgårdsgrupp med barbord och barstolar

Matgrupp med högt bord och barstolar i akaciaträ och ben i svart aluminium. Perfekt i kombination med uteköket. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

Läs mer:

14 snygga bord till balkong, uteplats eller trädgård

Utebelysning till balkong och uteplats – 15 fina köp

13 snygga blombord och växthyllor att inreda med