13 inredningskonton att följa på Instagram under Formex

20-23 januari pågår Nordens största fackmässa för design och inredning i form av Formex i Stockholm. Här är 13 bra Instagram-konton att hålla koll på då – från aktuella utställare och till inspirerande personer inom branschen.

Annons

1. Kristina Dam

https://instagram.com/p/BAk2jopCptJ/?taken-by=kristinadamstudio

Kristina Dam är företaget som tagit väggkonsten till en helt ny nivå. Kristina jobbar kreativt och framgångsfullt med grafiska möster och levererar alltid vacker inredning präglade av illustrationer, vykort, posters och sidobord i marmor. Under Formex ställer hon ut och vi ser fram emot att få kika på vad.

2. Ylva Skarp

Även konstnären Ylva Skarp är aktuell på Formex. Hennes artprints och kalligrafi inspirerar alltid och är mer än värd att hålla ögonen på under de närmsta dagarna på Formex.

Annons

3. Madam Stoltz

https://instagram.com/p/BAg183lFuIM/?taken-by=madamstoltz

Livsstilsföretaget Madam Stoltz ställer ut på Formex under de närmsta dagarna! Ett, minst sagt, spännande företag att hålla koll på.

4. Formex

För alla design- och inredningsintresserade är det officiella kontot för Formex absolut värt att följa under mässan.

5. Frida Ramstedt

Bloggdrottningen Frida Ramstedt kommer att vara på plats under Formex och levererar förutom skarpa trendspaningar alltid inspirerande bilder på sitt Instagramkonto. Ett måste under Formex!

Annons

6. Stefan Nilsson

Förutom Frida Ramstedt kommer trendexperten Stefan Nilsson vara på plats. Ett spännande konto att hålla koll på under Formex.

7. Elin Kickén

Elin Kickén, tillika Residences bloggare, levererar alltid inredningsinspiration hennes senaste stylingar och fantastiska fotografier.

Annons

8. Iris hantverk

Från ett litet borstbinderi i Stockholm i slutet av 1800-talet till dagens Iris hantverk har företaget alltid behållt sin kärna – handgjort hantverk tillverkat av mestadels naturmaterial.

 

9. L:A Bruket

https://instagram.com/p/83J4O2DNmC/?taken-by=labruket

L:A Bruket är aktuella på Formex och vi ser fram mot att se vad de kommer att presentera då!

10. Stålverket

Stålverket tar tillvara på den småländska hantverkstraditionen och satsar bara på material som blir bättre med tiden. Helt klart ett spännande Instagram-konto att följa under Formex.

Annons

11. Mateus

Mateus har under 27 år varit mångas favorit för det dukade bordet. Under Formex presenterar de nyheter som ska bli spännande att se!

12. Dirty Linen

https://instagram.com/p/BAmOynLBc1a/?taken-by=dirtylinen

2015 skulle alla ha ett lakan i linne, och Dirty Linen var minst sagt ett uppskattat företag i tiden. Under Formex ställer de ut och det ska bli intressant att se vad de har att bjuda på 2016.

13. Kajsa Cramer

Keramikern Kajsa Cramer från Göteborg har börjat sätta färg på sina uppskattade kreationer. Ljusrosa och grönt linjerar är spännande inslag bland 2016 års nyheter från företaget och självklart kommer vi få se henne under Formex.

Annons