snygga bordslampor

16 snygga bordslampor att lysa upp hemmet med

Inred med bordlampor för att enkelt få till den där ombonade och mysiga känslan hemma! Vi listar 16 trendiga bordslampor att pryda hemmet med!

Annons

En bordslampa är alltid ett trendsäkert val att uppdatera sitt hem med! Utöver levande ljus så kan en bordslampa verkligen lyfta ett rum och inte bara ge det ett behagligt sken utan även en trendig touch.

I butikernas utbud ser vi mycket skandinavisk design, stilrena linjer och jordnära toner. Lekfulla lampor i moderna former och tidlösa material gör sig bra i vilket hem som helst. Vilken passar bäst hemma hos dig?

 

Snygga bordslampor att inreda hemmet med:

En bordslampa passar fint i alla rum. Kanske letar du efter en ny lampa att ha på sängbordet, att ställa i fönstret för mysig belysning eller en till skrivbordet? Nedan har vi samlar 16 av våra favoriter som finns i butik just nu.

Annons
 

Snygga bordslampa från Belid. Köp den här (reklamlänk).

 

Orga bordslampa från svenska House Doctor är en ståtlig lampa med hög fot och något konformad skärm. Lampfoten är tillverkad av cement och materialet harmoniserar fint med skärmen i linne. Köp den här (reklamlänk).

Annons
 

Beige och vit bordslampa från Ferm Living i en stilren design. Den är tillverkad i pulverlackerat stål med en exklusiv fot av solid marmor. Köp den här (reklamlänk).

 

Verner Pantons prisbelönta bordslampa Flowerpot VP3 kommer från &Tradition och formgavs redan 1968. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
 

Den trendiga bordslampan Cannes från Globen Lighting är en stilren lampa i metall bestående av en minimalistisk skärm på en konformad lampfot. Köp den här (reklamlänk).

 

Bordslampa i form av en båge från danska Ferm Living. Köp den här (reklamlänk).

Annons
 

Bordslampa med fot av metall i antik mässingfinish och skärm av plisserad textil. Köp den från Ellos Home här (reklamlänk).

 

Fritz Hansens populära bordslampa med fot i askträ. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
 

En bordslampa i blank metall formad som en knut från H&M Home. Du kan köpa den här (reklamlänk).

 

Vit bordslampa i metall med matt yta från HKliving. Köp den här (reklamlänk).

Annons
 

Vali bordslampa från Belid andas skandinavisk design och kvalitet. Den finns även i fler färger.Du kan köpa den här (reklamlänk).

 

Vacker bordslampa från Spring Copenhagen. Handgjord lampskärm med en topp i ek och pulverlackerade metallben. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
 

Trendig bordslampa i acryl från HKliving. Köp den här (reklamlänk).

 

Opal bordslampa från House Doctor är en trendig och minimalistisk armatur med tydliga influenser från Art Deco-eran med sitt vita opalglas, kontrasterande fot i keramik och fäste i mässing. Köp den här (reklamlänk).

Annons
 

Bordslampa i terrakotta med skärm i linnetyg från det danska varumärket Bloomingville. Du kan köpa den här (reklamlänk).

 

Vacker bordslampa från Ferm Living som är både laddbar och dimbar. Den portabla lampan är formgiven av designstudion Regular Company som tagit fram den skulpturala formen som ger lampan dess rena och moderna uttryck. Du hittar den här (reklamlänk).

LÄS MER:

17 fina ljusslingor som vi vill lysa upp höst- och vintermörkret med

17 fina doftljus vi vill tända i vinter

14 fina överkast i trendiga toner

Snygga och tidlösa lampor som sätter stilen
Snygga och tidlösa lampor som sätter stilen
0:58
Publicerat 16 oktober 2020
Annons