Förvaringskorgar i jordnära toner

20 fina förvaringskorgar i jordnära toner

Inred hemmet harmoniskt och smart med härliga korgar i naturnära kulörer. Vi listar 20 fina korgar som finns i butik just nu!

Annons

Att inreda hemmet med korgar är ett enkelt och snyggt sätt att skapa en harmonisk och naturlig känsla i inredningen samtidigt som de hjälper dig att hålla ordning och reda.

Den jordnära trenden håller i sig och något som verkligen genomstrålar dagens trendiga hem är harmoni. Inred med stil och känsla med korgar i naturfärgade nyanser som dessutom blir ett mysigt komplement till inredningen. Använd en korg som kruka, brödkorg, förvaring i kontoret, att lägga tidningarna, plädar eller toarullar i – en korg har många användningsområden och det är du som sätter gränserna!

Trendiga korgar i naturnära färger

Letar du efter en korg att inreda hemmet med? Vi har plockat ut 20 fina korgar som förstärker mys-faktorn i hemmet. Allt från den stora korgen där filten får plats eller som kan bli en snygg tvättkorg till den lilla förvaringskorgen för kontoret eller köket.

1. Fyrkantig korg i rotting, H&M Home

Fyrkantig korg i rotting från H&M
 

Trendig och stilfull korg i rotting från H&M Home. Finns i både färgerna svart och brunt och gör sig fantastiskt fint i allt från sovrum till kontor. Här kan du köpa den (länk till butik).

Annons

2. Trendig korg, Åhlens

Korg i natur från Åhlens
 

Ge ett lyft till vilket rum som helst med denna fina och moderna korg i naturfärg från Åhlens. Förvara handdukar, textiler eller något annat i denna och gör den till en fin inredningsdetalj. Här kan du köpa den (länk till Åhléns).

3. Förvaringskorg, Lagerhaus

Rund förvaringskorg från Lagerhaus
 

Perfekt korg att förvara småsaker i som blir en snygg detalj i inredningen. Finns även i flera storlekar. Här kan du köpa den (länk till butik).

Annons

4. Korg, Bloomingville

Korg naturmaterial från Bloomingville
 

Förstärk mys-faktorn i hemmet med denna finna korg från Bloomingville. Lägg vackra textiler i den eller varför inte använda den som vedkorg vid öppna spisen? Här kan du köpa den (länk till butik).

5. Vacker korg, Domoina

Tvåfärgad korg i naturmaterial från Domoina
 

Tvåfärgad korg från det franska varumärket Domoina. Perfekt storlek för att placera en växt i eller använda som förvaring på kontoret. Här kan du köpa den (länk till Arket).

Annons

6. Set med tre korgar, House Doctor

Set med tre korgar från House Doctor
 
Tre korgar i naturmaterial från House Doctor
 

Tre fina ovala korgar som både är praktiska, stabila och snygga att pryda hemma med. Gjorda av vass. Här kan du köpa dem (länk till butik).

7. Korg med lock, Mimou

Korg med lock från Mimou
 

Handflätad korg med platt lock från Mimou. Gjord av sjögräs och lämpar sig perfekt som en snygg tvättkorg eller till förvaring. Finns i flera storlekar. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

Annons

8. Trendigt set med förvaringskorgar, Åhlens

Set med två korgar i naturmaterial från Åhlens
 

2 fina förvaringskorgar i jute från Åhlens. Finns i olika storlekar och passar perfekt på vardagsrumsgolvet med härliga textiler i. Här kan du köpa dem (länk till Åhléns).

9. Korg-set, Bloomingville

Korgset med två korgar från Bloomingville
 

Stilrent och snyggt korg-set från Bloomingville i rotting. Använd som tvättkorg eller som en snygg förvaringsdetalj i hemmet. Här kan du köpa dem (länk till Ellos).

Annons

10. Stor korg, Holmen

Bohemisk korg från Holmen
 

Inred hemmet med en stor och härlig korg från Holmen. Den är gjord av naturfärgad rotting och ger ett harmoniskt touch till vilket rum som helst. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

11. Flätad korg, Åhlens

Flätad liten korg från Åhlens
 

En vackert flätad korg av palmblad och bladvass från Åhlens. Passar lika bra som förvaring i köket som en snygg inredningsdetalj i vardagsrummet. Finns i flera storlekar. Här kan du köpa den (länk till Åhléns).

Annons

12. Korg, Ernst

Korg av gran från Ernst
 

En vacker korg gjord av gran från Ernst som finns i flera storlekar. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

13. Snygg korg med lock, House Doctor

Stor korg med lock från House Doctor
 

Stor korg gjord i tvinnat gräs från House Doctor. Den är även utrustad med handtag som gör det enkelt för dig att bära med dig den var du vill eller bara låta den stå och bli en del av inredningen. Finns i flera färger. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

Annons

14. Stor korg i sjögräs, Granit

Korg av sjögräs från Granit
 

Härligt formad korg tillverkad i sjögräs med handtag från Granit. Överdelen går även att vika ned så korgen får formen av en skål. Använd som förvaring eller sätt en vacker växt i den. Finns i flera storlekar. Här kan du köpa den (länk till Granit).

15. Rund korg i rotting, H&M Home

Rund korg i rotting från H&M
 

Rund och snygg korg i rotting med kontrastrika färger i svart eller brunt från H&M Home. Här kan du förvara dina plädar, kuddar eller varför inte dekorativa böcker bredvid sängkanten. Här kan du köpa den (länk till butik).

Annons

16. Korg i flätat sicksackmönster, Jotex

Flätad korg med sicksackmönster från Jotex
 

Perfekt stor korg från Jotex att använda som förvaring men passar även som kruka för en harmonisk och bohemisk stil i hemmet. Här kan du köpa den (länk till butik).

17. Korg i makramé, Granit

Korg i makramé från Granit
 

Piffa upp hemmet och gör det ännu mysigare med denna vackra korg från Granit. En handgjord korg i traditionellt makramé i härlig ljusbeige nyans. Här kan du köpa den (länk till Granit).

Annons

18. Korgset, Bloomingville

Två korgar från Bloomingville
 

Fint korgset från danska Bloomingville i två olika storlakar och i härligt böljande former. Här kan du köpa dem (länk till butik).

19. Snygg förvaringskorg, Granit

Förvaringskorg med lock från Granit
 

Piffa upp kontoret eller någon annan plats i hemmet med denna vackra förvaringskorg i jordnära toner från Granit. Finns i flera storlekar. Här kan du köpa den (länk till Granit).

Annons

20. Förvaringskorg i jute, H&M Home

Förvaringskorg i jute från H&M
 

Två små runda förvaringskorgar från H&M Home i vacker ljusbeige nyans. Använd som brödkorg, fruktkorg eller enbart som en fin del av inredningen. Här kan du köpa dem (länk till butik).

LÄS MER:

Varma och snygga pläder – 18 köptips!

15 fina ljusstakar att inreda med i höstmörkret

Julen 2020 på Ikea är här – se vinterns nyheter

Publicerat 28 september 2020
Annons