Tranebergsvagen2
Tranebergsvagen3
Svartensgatan2
Svartensgatan3
Katarinabangata4
Katarinabangata5

Den här veckan fastnade Residence för tre lägenheter. Ta del av våra favoritlägenheter nedan! Och det bästa av allt: alla visas redan i helgen!

1. Yteffektivt, trendsäkert 0ch modernt

Tranebergsvagen1

Tranebergsvägen 27 i Stockholmsförorten Bromma ligger den här stilsäkra, trendiga och moderna lägenheten. Lägenheten är trots sina 44 kvadratmeter väldigt yteffektiv. Detta med hjälp av en vacker glasvägg som delar av rummet utan att det känns instängt. Ljusa materialval och väggar skapar en härlig rymd. Till detta en välstylad lägenhet med vacker skinnsoffa och Ilse Crawfords senaste verk för Ikea: bordet i kork från serien Sinnerlig.

Mäklare: Fantastic Frank, utgångspris: 2 375 000 kr, 1,5 rum, 44 kvm.
Foto: Ulrika Nilén.
Styling: Åsa Copparstad.

Läs även: 2015 års mest klickade hem på Hemnet

2. Tjusigt sekelskifte

Svartensgatan1

Svartensgatan 5 A på Södermalm i Stockholm hittade vi den här sekelskiftespärlan. Den har vackra, välbevarade detaljer i form av det vackra golvet, djupa fönsterbrädor och tredelade höga golvsocklar. Här finns många smakfulla inredningsval och genomtänka lösningar. Det gillar vi!

Mäklare: 1st street, pris: 8 925 000 kr, 4 rum, 106 kvm.
Foto och styling: Emily Dahl.

Läs även: Då bostadssurfar vi mest – och minst!

3. Välplanerad sekelskiftestvåa

Katarinabangata3

Precis vid Nytorget i Stockholm ligger den här fina lägenheten på Katarina bangata 50. Lägenheten är välplanerad och inspirerar med den fina stylingen. Vi tycker extra mycket den gröna färgen i köket och den inbyggda bokhyllan i vardagsrummet.

Mäklare: Historiska hem, pris: 4 450 000 kr, 2 rum, 58 kvm.
Foto: Fredric Boukari.

Läs även: 5 bevis på att svenskar är världens mest hemkära folk