4 färdiga utekök som fixar sommarens middagar

En grill gör ingen sommar. För om vi får önska lagar vi mat från ett färdigt utekök under årets varmaste månader. Här är redaktionens favoriter just nu!

Annons

Vem vill inte mötas av ett färdigt utekök som bara väntar på att bjuda på grillad middag? Helst ett med både utsikt, arbetsyta och så tacksamt blickfång att det får bästa platsen på tomten. Vi kan inte garantera en vacker utsikt, men här är ett urval av utekök värdiga både funktion och form.

 

Svart utekök från Läckö med praktiskt arbetsbänk

Färdigt utekök från Läckö med arbetsbänk
 

Det här svensktillverkade uteköket Läckö från Hillerstorp finns både i mörkgrått och vitt utförande. Modulen med vask kostar från 4 100 kr och arbetsbänken ca 3 000 kr. Finns bland annat på gardenstore.se.

Färdigt utekök från Rusta med gasolgrill

Utekök från Rusta med gasolgrill.
 

Gasolgrillen Excellece med 4+1 brännare från Rusta (3 695 kr) blir tillsammans med tillhörande sideboard med och utan vask (995 respektive 1 995 kr) en fantastisk matlagningsmodul. Se mer på rusta.se

Annons

 

Utekök med the Big Green Egg

 

En kamadogrill är en investering för både livet och smaklökarna. The Big Green Egg är en variant, här med tillhörande träbord med avlastningsytor. Pris för detta kit ca 24 000 kr.

Utekök i moduler från Röshult

Utekök från Röshult
 

Från svenska Röshult finns Kitchen Island Builder, ett modulsystem för den som vill bygga sitt eget kök. Välj gasol, kolgrill och färg via tillverkarens egen sajt. Ca pris 120 000 kr.

Sugen på mer utekök?

I kommande numret av Residence listar vi sommarens finaste utekök med tillbehör. I butik i början av juli!

Och här hittar du vårt populära inspirationsgalleri med fler uteköksbilder!

Publicerat 27 juni 2019
Annons