4 favoriter bland Ikeas höstnyheter

Bland de nya produkterna hittar vi bland annat textilier med skandinaviska mönster, både med inspiration från det förflutna och med formstarka och moderna motiv. Det finns även flera förvaringskorgar i naturmaterial och till köket kommer en ny porslinsserie med lantliga blomster. Här är våra favoriter:

1. Dompen Korg

Dompen korg är tillverkad av återvunnen och laminerad papp och kokospalmblad 99:-

Dompen korg är tillverkad av återvunnen och laminerad papp och kokospalmblad 99:-

Den fyrkantiga lådan i naturfiber har en utsida tillverkad av kokospalmblad, som är ett förnybart material, och ett litet handtag som gör den enkel att dra ut från hyllan. Korgen kan användas till förvaring av allt från tidningar till souvenirer och skapar samtidigt en naturlig stil i hemmet.

2. Finstilt

Finstilt serveringsskål 129:-

Finstilt serveringsskål 129:-

Off-white blå tallrik 35:-

Off-white blå tallrik 35:- Kollektionen finns i butik i oktober.

Nya Finstilt porslinsserie är inspirerad av folklore, klassiska, svenska kurbitsmålningar och andra penselmålningsstilar. Serien är tillverkad av hållbart stengods och lanseras med skålar i olika storlekar, assietter, servetter och muggar.

3. Metervara

Svärtan tyglängd, 199 kronor styck.

Svärtan tyglängd, 199 kronor styck.

I oktober presenterar Ikea fem nya metervaror som gör hemmet mer personligt. Metervaran kan användas på många olika sätt, kanske till en lång bordsduk, gardiner, kuddfodral, örngott eller varför inte kläder. Vi föredrar Martin Bergströms design i serien Svärtan.

4. Svärtan

Ikeas kollektion Svärtan – framtagen med designern Martin Bergström i spetsen – finns i butik från och med 9 september och kommer endast säljas i limiterad upplaga.

Svärtan brickbord, 499:-

 

Svärtan brickbord, 499:-

Svärtan brickbord, 499:-

Läs även: 
Ikea släpper limiterad kollektion – se alla produkter här 
Se alla produkter ur Ikeas nya kollektion Svärtan 
Ikea presenterar sina vårnyheter – här är 7 favoriter