Pella Hedeby utvalda detaljer för sommaren.

6 saker som gör sommarlivet enkelt och lätt – Pella Hedeby tipsar!

Pella Hedeby väljer saker med flera funktioner, som gör sommarlivet så där enkelt och lämnar utrymme för lättjefulla dagar.

Annons

Sommar. När vi blir påminda om lättjan i det kravlösa. När lunken infinner sig. Hand upp den som lovat sig själv att inte tappa bort den känslan när semestern går mot sitt slut. Jag drivs av den där innerliga längtan att hitta nyckeln till lättjan och det enkla livet, och leva just så. Det krävs, som alltid, att förenkla och skala av. Tid för reflektion och förmåga att välja bort. Lite som att lära sig packa lätt –det är ju som bekant svårare än man tror. Men här kommer några av mina bästa tips!«

1. Shampoo bars

Shampoo bars.
Shampoo bars från Tautanz.  

Jag har helt gett upp min tidigare hårrutin och gått över till »shampoo bars«. Minimalistiskt och hållbart, utan onödiga plastförpackningar. Natural shampoo wineleaf från Tautanz. 159:-, mindfulhomes.se

Annons

2. Hängare Essentials

Hängare Essentials.
Hängare Essentials, design Sara Medina Lind.  

Ett av mina bästa beslut när jag genomförde renoveringen hemma var att skippa garderober. Jag blir mer medveten om vad jag har och väljer nytt med större omsorg. Hängare Essentials, design Sara Medina Lind, 3 800:-, Design of.

3. Schampo- och tvålkakor

Schampo- och tvålkakor.
Schampo- och tvålkakor från Aárd Aleppo.  

Packa lätt – allt i ett. Schampo- och tvålkakor i perfekt resestorlek. Från 89:-, Aárd Aleppo.

Annons

4. Barefoot living

Barefoot living bok.
Barefoot living av Natalia Swarz.  

Att leta inspiration i det enkla och lustfyllda: Barefoot living, 749:-, New mags.

5. Handdukar och Travertinbord

Handdukar och Travertinbord.
Handdukar och Travertinbord.  

Tidlösa produkter, som vita, lyxiga handdukar. Detaljer som du aldrig tröttnar på. Och pallen som fungerar som avlastningsyta i badrummet, som sängbord eller sidobord och flyttas runt när du önskar förändring hemma. Handdukar i Winter white 179:-, Read the label. Travertinbord från Tine K home, Målarboden.

Annons

6. Utvalda detaljer

Ljust stort sovrum.
Stort ljust sovrum fullt med utvalda detaljer.  

Få utvalda detaljer, som används till allt. Som min favoritpläd i tyget Mons från Astrid – över sängen, som yogapläd eller som stillande tyngdfilt i soffan. Sovrumsinspiration med sänglampan Gira från Santa & Cole, 4 880:-, Olsson & Gerthel. Sängbord, Frama. Matta från Tisca rugs, Dahl agenturer.

Annons