snygga parasoll 2020

8 snygga parasoll till uteplatsen 2020

Glöm inte bort att inreda med skugga på uteplatsen i sommar, det gör det enkelt att tillbringa hela dagen utomhus. Vi tipsar om åtta snygga köp som finns i butik just nu!

Annons

Ett parasoll på uteplatsen eller på stranden kan erbjuda efterlängtad svalka och skugga under sommarens varmaste dagar. Dessutom blir det enklare att använda den bärbara datorn eller att äta lunchen på uteplatsen när det finns lite skugga att tillgå.

Vi har spanat in utbudet – här är åtta stilsäkra parasoll för uteplatsen 2020:

1. Catania parasoll, Skagerak

Catania parasoll från Skagerak
 

Klassiskt och stilfullt parasoll i vitt som passar på såväl uteplatsen som i trädgården. Parasollet har en diameter på 270 centimeter, vilket ger gott om skugga för flera personer. Här kan du köpa det (reklamlänk).

2. Lyxparasoll, Hillerstorp

lyxigt beige parasoll från hillerstorp
 

Stort, snyggt parasoll med stomme i trä och beige tyg. Parasollet är hela 335 centimeter stort, vilket ger en lyxig känsla på uteplatsen och i trädgården. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

3. Målat parasoll, Mimou

parasoll från mimou
 

Vackert parasoll tillverkat för hand i bambu. Parasollet har ett handmålat mönster, en diameter på 200 centimeter och tål både sol och regn. Här kan du köpa det (reklamlänk).

4. Sunshade, Cane-line

parasoll från cane-line
 

Klassiskt och tåligt parasoll för uteplatsen i behov av skugga. Parasollet finns i två hållbara färger, dusty white och light grey. Duken justeras med en vevfunktion och är tillverkad i olefin, ett material som är vattenavvisande och UV-resistent. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

5. Reggio parasoll, Brafab

stort parasoll från brafab
 

Reggio passar för dig som vill ha ett stort parasoll med mörkare tyg. Med en diameter på tre meter får du gott om skugga på uteplatsen. Parasollet är gjort i FSC-märkt-trä. Här kan du köpa det (reklamlänk).

6. Parasollet Messina, Skagerak

messina parasoll från skagerak
 

Stort, kvadratiskt parasoll som mäter 300 x 300 centimeter. Det stilfulla parasollet är gjort av träslaget meranti och har ett teflon-behandlat tyg som är smuts- och vattenavvisande. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

7. Hyde luxe parasoll, Cane-line

grått parasoll från cane-line
 

Parasollet för dig som vill ha foten vid sidan av sittgruppen eller matbordet, men fortfarande få mycket skugga. Parasollet kan roteras och har en tillhörande fot bestående av tunga stenplattor. Finns i olika utföranden. Här kan du köpa det (reklamlänk).

8. Färgglatt solparasoll, Jotex

solparasoll från jotex
 

Ett färgglatt solparasoll som är perfekt att ta med till stranden där lite skugga kan vara välbehövligt en solig sommardag. Här i klassiskt rött och vitt, finns även i gråbeige och vitt samt grönt och orange. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Läs mer:

11 snygga utemöbler som passar BÅDE ute och inne

14 snygga solsängar och solstolar 

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Publicerat 30 april 2020
Annons