1. String-hyllan

Ett klassiskt hyllsystem som är lika aktuell i dag som när arkitekten Nisse Strinning lanserade den 1949. Designtorget har dessutom tagit fram ett ritverktyg där du kan skräddarsy din egen String-hylla som du hittar här.

Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

2. Stacked från Muuto

Hyllan Stacked är ett väggmodulsystem formgivet av JDS Architects för Muuto. Hyllorna finns i tre olika storlekar och du väljer själv din egen unika design.

Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

3. Dots från Muuto

The Dots väggmonterade träkrokar är en lekfull serie formgiven av Tveit & Tornøe för Muuto och kommer i tre olika storlekar och färger. Krokarna fungerar lika bra till morgonrocken i sovrummet, som väskan i hallen.

Läs mer och köp här.

4. Pythagoras från Maze Interior

Inspirationen till hyllan kommer från geometrin och de triangelformade konsolerna kan hängas på fyra olika sätt, antingen ovanför eller under hyllplanet. Hyllplanen och konsolerna finns i flera olika färger och är designade av Gustav Rosén för Maze.

Läs mer och köp här.

5. Clamp tray från Navet

Clamp Tray, som är formgiven av stockholmsbaserade Navet, är en bricka och hylla i ett. Brickan fästs med en mässingtving och blir ett extra utrymme och en inredningsdetalj till hemmet. Fäst den i fönsterbrädan, i bokhyllan, eller köksbänken.

Läs mer och köp här.

6. Tidningsställ och vedställ

Elegant förvaring för ved, tidskrifter eller till pappersinsamlingen, tillverkad av svart- eller vitfärgad plåt, läder och oljad ek. Designern Alice Stone tillverkar alla vedställ helt för hand.

Läs mer och köp här.

7. Restore från Muuto

Praktisk, mjuk och följsam förvaringskorg för tidningar och papper, tillverkad av filt från återvunna PET-flaskor. Brickan är formgiven av Mika Tolvanen för Muuto och finns i olika storlekar och färger.

Läs mer och köp här.

8. Brasilia från Swedese

Brasilia är formgiven av Eero Koivisto och Ola Rune för Swedese och fungerar som förvaring och bord i ett och finns i valnöt, ek och björk.

Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Läs också:

11 runda speglar som passar för hemmets alla rum

Här är årets 10 trendigaste lampor

16 nyheter i vårens trendigaste färgskala

Gilla Residence på Facebook