9 butiker för den inredningsintresserade i nya Mall of Scandinavia

Annons

Illum Bolighus
Innovativ och skandinavisk design är det danska inredningsvaruhuset signum, lägg till riktiga designklassiker så har du Illum Bolighus.

R.O.O.M
På R.O.O.M finns det någonting för alla och det mesta för ditt hem. I butiken varor från egna märket och ett brett sortiment av andra spännande varumärken så som Ferm Living och House Doctor. Här finns allt från möbler till porslin och köksinredning

Zara Home
Klädjättens egna inredningsmärke erbjuder bland annat kuddar, handdukar och sängkläder men har även doftljus, glas, porslin och prydnadssaker. Plus en avdelning med barninredning!

Royaldesign.se

Hos Royaldesign.se finns allt från de senaste inredningstrenderna till de största klassikerna – det mesta till liiite rimligare priser.

Habitat
Habitat öppnade sin första butik i Sverige 2013 och nu tar den trendkänsliga butiken plats även i Mall of Scandinavia. Habitat erbjuder modern inredning: allt från soffor, lampor till porslin. En av de formgivare som arbetat med Habitat under åren är Tom Dixon.

Annons

Kitchen’d
Här finner du allt för köket. Med kvalité i fokus har deras färgstarka varor blivit deras signum.

H&M Home
Mall of Scandinavia ska självklart ha sitt eget H&M Home. Här finns ett stort urval av inredning: allt från doftljus till lakan och badrumsinredning. 

Granit
På Granit har man specialiserat sig på smart och snygg förvaring men här finns också massor med andra varor för hemmet och kontoret – allt i enkla, stilrena former och jordnära, diskreta färger.

Lexington
Den amerikanska östkusten har kommit till Solna. Förutom kläder finns även produkter till hemmet. Här finns hemtextiler i alla dess former: sängkläder, prydnadskuddar och plädar.

Publicerat 12 november 2015
Annons