Adventskalender: Vinn populär filt från Tingest

Annons

Julstämningen börjar krypa sig allt närmare och redan på söndag är det första advent. Det vill vi på Residence fira tillsammans med dig genom att inför varje advent ge er möjligheten att tävla om produkter från formgivare och varumärken vi uppskattar.

Tingest
Filt Morse av Astrid Olsson gömmer sig bakom första adventsluckan. Foto (t.h): Martin Petersson  

Från och med nu och fram till första advent har du möjligheten att vinna en filt från varumärket Tingest till ett värde av 1 990 kronor. Filten är formgiven av Astrid Olsson och genom att svara på en fråga och skriva en motivering till varför just du ska vinna den.

Astrid Olsson har hämtat sin inspiration till filten från morsealfabetet och har genom att återuppliva ett till synes bortglömt alfabete skapat ett grafisk uttryck med stark identitet som passar väl in i Tingest varumärke. Tingest är grundat av formgivaren Alexander Lervik och tillverkar exklusiva och designstarka produkter i naturmaterial och hämtar sin inspiration från skandinavisk formgivning. Förutom filten har Tingest bland annat ljusstakar, brickor och vaser i sitt sortiment. Alla produkter i sortimentet tillverkas i Sverige med ett tydligt miljö-, och hållbarhetstänk i fokus – så även denna!

Svara på frågan, skriv en motivering och fyll i ditt namn och adress i formuläret nedan så är du med och tävlar. Vinnaren presenteras på måndag på Residences sajt. Lycka till!

Publicerat 25 november 2015
Annons