Årets mest ostajlade lägenhet gör hemnet-succé

Glöm allt som har med dyr styling, vansinnesstädning och rensning av alla ledtrådar av mänsklig närvaro inför lägenhetsförsäljningen. En bostadsannons på Hemnet som visar vardagens bistra verklighet har blivit en viral raket – och spekulanterna flockas.

Annons

Sugen på en lägenhet i Stockholms innerstad med genuin sjuttiotalsanda, toalett med orginalsmuts från 90-talet och den samlade dagspressen samt reklamblad från 2002 och framåt? Det är vad en bostadsannons på hemnet nu porträtterar.

På den attraktiva adressen Tulegatan i Stockholm har homestageing fått ge vika för vardagsrealism – och spekulanterna flockas. Men till mångas förvåning är det inte ett dödsbo eller annan sorglig anledning till lägenhetens status. Ägaren ville helt enkelt inte flytta på något.

– Han har stenkoll på allt och ville inte att vi skulle röra runt eller magasinera det eller stajla något. Då sa vi att vi gör en grej av det, och fotar lägenheten exakt som den är, säger Fredrik Flodin ansvarig mäklare till Stockholm direkt.

Ägarens instinkt tycks peka rätt, i skrivande stund har lägenheten 10 budande spekulanter så kanske får vi ser fler objekt med en mindre tillgjord fasad inom kort.

Annons

Se bilderna här:

Bilder: Erikolsson.se

Läs också:

Från gammal mjölkbutik till stilren bostad – mitt på Södermalm

Kyrkolokal blev unik bostad i stan – med egen skateboardramp

8 knep för att öka värdet på din bostad

Artikeln publicerades först på ELLE.

Publicerat 26 januari 2018
Annons