Efter succén – nu lanseras nytt nummer av bookazinet My Residence

Nu finns äntligen det tredje numret av den internationella succetiteln My Residence – en årlig publikation skriven på engelska med årets bästa skandinaviska hem!

Annons

My Residence är Aller medias första satsning på en engelsk titel med global distribution; här samlas det bästa från Residence under ett år, med spännande layout och vackert matt papper.

 

I den tredje upplagan av My Residence besöker vi 19 fantastiska hem och designstudios, inklusive stylisten Lotta Agaton och arkitekten Andreas Martin Löf.  My Residence är ett magasin med bokkänsla som räcker länge!

– Den tidigare utgåvan av My Residence lanserades i februari och är helt slutsåld i Sverige och internationellt. Vi visste att den var fantastiskt fin men hade kanske inte väntat oss att upplagan skulle ta slut så fort. Därför kände vi att det var dags att göra en till i år. För Aller är det en enorm framgång, det är deras första och enda magasin på engelska med internationell distribution, säger chefredaktör Hanna Nova Beatrice.

 

– I nummer tre, den tjockaste utgåvan hittills,  har vi samlat några av de vackraste hemmen vi visat under året samt några helt nya. Och vi har temat ”spaces” och diskuterar vikten av inredning i hem, showroom och butiker.

Annons

Här kan du köpa My Residence i Sverige (reklamlänk)

Här beställer du om du bor utomlands.

Läs också:

Rekordökning för Residence: ”Vi satsar verkligen på kvalitet”

Här är vinnarna av Residence Stora Formpris 2017

Publicerat 18 december 2017
Annons