Ellos home lanserar sin första soffkollektion

Ellos Home släppte nyligen en möbelkollektion med inspiration från 60-talet – nu kompletterar de sortimentet med en prisvärd soffkollektion.

Annons

I september förra året slog Ellos Home (reklamlänk) upp portarna till sin första inredningsbutik i Mall of Scandinavia i Stockholm med ett stort handplockat sortiment. I augusti lanserades en del av deras höstkollektion med möbler men även handplockade vintageföremål som vaser och krukor.

Nu släpper de ytterligare en möbelkollektion – denna gång handlar det om soffor  i olika material, färger och modeller: allt från tresitssoffor, fåtöljer och fotpallar i material som läder, sammet och stentvättad bomull och linne.

Sofforna har massiv träram, fjäderkomfort och kallskum och har tagits fram  tillsammans med den svenska kvalitetsleverantören Furninova.

– Vi är mycket stolta över vår nya soffkollektion och att vi har lyckats förena form och funktion på ett väl balanserat sätt för att kunna erbjuda tidlösa soffor som passar alla inredningsstilar, säger Ulrika Sjövall designchef för Ellos Home (reklamlänk).

Annons

Priserna på sofforna ligger på  2 799 -15 999 kronor. Här (reklamlänk) kan du se hela kollektionen och klicka hem produkterna.

 
 
 
 
Annons
 

Läs också:

8 stilsäkra favoriter ur Ellos Homes nya vintagekollektion

Jotun lanserar nya färger – inspireras av miljöbilderna

Så ser hösten 2017 ut på Day Home

Publicerat 29 augusti 2017
Annons