Elsa Billgren visar upp sin nya drömlägenhet – kika in!

Influencern Elsa Billgren har köpt sin drömlägenhet och visar nu upp de första bilderna. Kika in i hemmet som bjuder på allt från charmiga trägolv och kakelugnar till stora fönster med svårslagen utsikt.

Annons

ELLE-bloggaren och influencern Elsa Billgrens bloggläsare har kunnat följa med på flertalet visningar i jakten på den perfekta lägenheten, men nu är letandet äntligen över. Elsa Billgren har hittat sin drömlägenhet. På sin blogg skriver hon att det efterlängtade köpet är gjort och att flytt väntar i höst.

Lägenheten, en stor tvårummare om 82 kvadratmeter, ligger på Mosebacke torg på Södermalm i Stockholm – ett läge som Elsa Billgren beskriver som sin drömadress. Huset är byggt redan år 1864 och har utsikt mot både det pittoreska torget och Djurgården.

Foto: Tim Bohman för Fastighetsbyrån/mäklare: Thomas Wetterström

Elsa Billgrens nya lägenhet i Stockholm
 
Kakelugn i den charmiga lägenheten på Mosebacke torg
 
Annons

Så ska Elsa Billgren renovera den nya lägenheten

Men valet var inte självklart. Elsa Billgren skriver i sin blogg att familjen om tre var ute efter en lägenhet med fler rum, något som gjorde att de nästan inte köpte lägenheten, som i övrigt var precis det de var ute efter. Tankar om att flytta köket till vardagsrummet för att få ett till rum fanns, men skrotades snabbt.

”Det kändes så himla fel att sätta köket i vardagsrummet. Som att skända den vackra klassiska lägenheten och det pampiga vardagsrummet som liksom redan hade så mycket charm. Så vi gick hem från visningen och jag var lite ställd. Det blir inte den här då. Fastän det kändes så rätt i magen”, skriver hon i sin blogg.

Annons
Elsa Billgren ville inte riva ut köket i den nya lägenheten
 

Den charmiga lägenhetens tidsenliga kök går dock att dela upp i kök och en klassisk liten pigkammare, något som Elsa med familj snart bestämde sig för att göra för att skapa en liten trea till familjen på drömläget.

Kakelugn och stuckatur i Elsa Billgrens lägenhet
 
Stora fönster och högt i tak i Elsa Billgrens nya lägenhet
 
Annons

”Den 2 september får vi nycklarna men vi kommer inte börja renovera direkt. Vi kommer bo in oss, lära känna lägenheten och ta det varligt. Allt får ta sin tid. Det som jag älskar mest är ju planeringsfasen! Så den börjar nu”, skriver hon i sin blogg.

Vi ser fram emot att få se Elsa Billgren sätta sin egen prägel på den vackra lägenheten framöver!

Läs mer:

Kika in i Ernst Billgrens sagolika sekelskiftesvåning

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Publicerat 13 juni 2019
Annons