Exklusiv designvilla på 33 kvadrat – mitt i naturen

Med innovativ arkitektur och effektiv planlösning är denna studiolägenhet verkligen något utöver det vanliga!

Annons

Med stora panoramafönster, egen terrass och omgiven av naturen kan det låta som vi talar om ett hus, men med sina 33 kvadratmeter är studiolägenheten på Tjäderspelsvägen i Huddinge unik i sitt slag.

– Huset passar den som efter arbetet vill komma hem till en rofylld miljö omringad av natur och fågelkvitter, 12 min från stadens puls. Det passar också den som gillar att ha sin egna oas utan grannar vägg i vägg, säger den ansvariga mäklaren Marcus Bodin.

I huset, som är ritat av arkitektbyrån Hultman & Vogt, är rkitekturen stram och helt rätt i tiden med fasad behandlad med järnvitriol – och de stora fönsterpartierna gör att känslan mellan inne och ute suddas ut.

 
 
Annons

Vardagsrum med ekparkett är i öppen planlösning mot matplats och kök. Matdelen i vardagsrummet mäter en takhöjd om ca 3,5 meter. Härifrån kommer man också ut till den stora terrassen.

 
 

I köket kan man hitta snickerier som kommer från danska HTH och är ett grepplöst kök. Lösningen ger köket ett minimalistisk utseende med eleganta och raka linjer.

Annons
 
 

En modern trappa i vitt med glasräcke leder upp till sovloftet på 3 kvadratmeter med en takhöjd på 1,25 meter.

 
 

Mer information och fler bilder om bostaden hittar du här.

Foto: sthlmfast.se

Publicerat 31 januari 2018
Annons