Gör Residence ännu bättre – gå med i vår läsarpanel!

Välkommen till Residence läsarpanel – svara på frågor och samla poäng som du kan byta till gåvor och erbjudanden!

Annons

För att utveckla Residence är det värdefullt för oss att förstå hur våra läsare uppfattar annonser och artiklar i vårt magasin och på nätet. Dessa viktiga frågor om form och innehåll kan bara du svara på. Därför bjuder vi in dig till vår egen läsarpanel. Det är enkelt att vara med och för varje undersökning du svarar på samlar du poäng som du sedan kan växla in mot utvalda Residence-premier.

 Så funkar det:

När du går med i panelen kommer du då och då få erbjudanden om att svara på frågor om oss. När det är din tur att vara med i en undersökning får du ett mejl med en länk till frågorna. Du klickar dig enkelt igenom dem på några minuter. Samtidigt tjänar du ihop poäng som du så småningom kan byta till olika Residence-premier. Det spelar ingen roll om du läser oss ofta eller sällan, om du är prenumerant på tidningen eller inte, besöker oss på nätet ofta eller bara ibland. Dessutom svarar du bara på våra frågor när du själv önskar.

Tack för att du vill hjälpa oss att bli ännu bättre!

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR >

Undersökningen genomförs av RAM (Research and Analysis of Media). Personuppgifter som lämnas till RAM i samband med registreringen, såsom namn, adress, telefonnummer, kommer bara att användas för att administrera undersökningen. RAM lämnar inte ut personuppgifter till tredje part. Du kan när som helst avsluta din medverkan genom att meddela detta till RAM via e-mail.

Publicerat 27 oktober 2016
Annons