Magisk inredning i Stockholmshotellet – med Gotains och Lineaires nyheter

Det svenska gardinmärket Gotain presenterar höstens kollektion i en underbar miljö på Hotel Esplanade i Stockholm – stylat av Residence bloggare Madeleine Asplund Klingstedt.

Annons

Gardinvarumärket Gotain lanserades i januari i förra året med ambitionen att erbjuda skräddarsydda gardiner till rimliga priser.

Den första kollektionen bestod av art déco-inspirerade sammetstyger i både enfärgat och mönstrat – nu lanseras nya höstkollektionen Vera i vackra linnetyger.

Gardinerna som kommer i tre färger: sand, grå och benvit, vävs i Spanien och skräddarsys för hand i Gotains ateljé i Sverige.

Priset ligger på 2 495- 6 695 kronor paret och de säljs förutom i egna webbshoppen även på Dusty Deco i Stockholm och Vallgatan 12 i Göteborg.

I höstkampanjens plåtning har Residence-bloggaren, inredaren och designern Madeleine Asplund Klingstedt stylat med möbler från egna varumärket Lineaire – som är aktuella med vikväggar, piedestaler, sidobord, sfärer och tidningsställ i valnöt och ek.

Lineaires möbler karaktäriseras av minimalistisk, skandinavisk design med exklusiva detaljer i borstad mässing eller polerad aluminium. Snyggt, avskalat och elegant!

Annons

Spana in de inspirerande miljöbilderna:

Matta från Layered, gardin Vera i färgen Sand.  
Stol från Massproductions, sidobord och sfär från Lineaire, Vera gardin i färgen grå.  
Vas från Georg Jensen, Vera gardin i färgen benvit.  
Piedestal och vikvägg från Lineaire.  
Tidningsställ från Lineaire.  
 
 
 

Läs också:

Lineaire lanserar möbler med vackra sekelskiftesdetaljer

Gotain lanserar art déco-inspirerade gardiner i sammet – se kollektionen

Min inredningsstil: Art déco hemma hos grundaren av Ruth & Joanna

Publicerat 03 november 2017
Annons