Hanna listar: Veckans 6 utvalda inredningsfavoriter

Keramik, granit och bästa hotellet. Hanna Nova Beatrice listar sex favoriter.

Annons

1. Stilleben

 
 

Artilleriet i Göteborg är duktiga på att vara mer än en butik; att göra vackra fotograferingar, oväntade samarbeten och pop-ups, och snart lanserar de en fin bok. Deras senaste fotografering är plåtad på Vrångsholmen. Se mer här.

2. Dry x Sandelius

 

Dry studio har tagit fram en vacker skål i keramik i samarbete med keramikern Joel Sandelius. Se mer här. 

Annons

3. Objekt

 
 

Det fina stenbordet Hommage av Studio Matti Carlson och den vackra lampan av Anna Karlin, som är belysning och objekt i ett, finns nu hos Perspective studio. 

4. Bohemisk elegans

 
 

Regnigt och grått och en längtan att boka en vårsemester. Besökte nyligen Vings senaste satsning Casa Cook, ett helt fantastiskt hotellkoncept där inredaren Annabell Kutucu har tänkt igenom varenda detalj för att skapa ett boutique hotell för den kräsne charter-resenären. Total inspiration med bohemiskt rustik elegans, mat från de egna odlingarna omkring och en harmonisk färgskala. Läs mer om det i nästa nummer. 

Annons

5. Årets julklapp

 

Är såklart helt partisk, men vi går snart till tryck med vårt tredje nummer av My Residence och det blir väldigt fint. En del av dem görs med bokomslag och kommer gå att köpa i utvalda bokhandlar. Temat är ”spaces”. Här en bild från ett av hemmen inrett av grymma Hanna Wessman. 

6. Bäddat

 
 

Finsnickaren/kreatören Axel Wannbergs säng finns nu på Nordiska Galleriet. Han har bland annat gjort inredningen till Eytys butiker och samarbetat med företag som Our Legacy och Stutterheim. Se mer här. 

Annons

Läs också:

Trärent och färgstarkt – så ser Jotex nya möbelkollektion ut

Sängklädesmärket öppnar pop up-butik i Eytys lokal

Lista: De 8 snyggaste hotellinredningarna 2017

Annons