Hanna Nova listar 6 inredningsfavoriter

Nya My Residence och vinterns vackraste keramik och accessoarer. Chefredaktör Hanna Nova Beatrice väljer sina decemberfavoriter.

Annons

1. Årsfilten

 
 

Förra veckan åt jag lunch i Pia Walléns fantastiska studio, en av de vackraste jag sett i Stockholm, och hon visade sin nya årsfilt i lammull och cashmere som tillverkas på en anrik fabrik i Skottland. En vacker present av högsta kvalitet, för att markera och minnas en fin årshändelse. Filten kommer att se annorlunda ut varje år.

Annons

2. House of Toogood

 
 

 

Annons

Systrarna Toogood är en ständig inspirationskälla, med deras gemensamma klädkollektioner, Fayes egensinniga möbler och inredningar. Den senaste inredningen, för Carhartt i King’s Cross, går i sjuttiotalsbruna nyanser. Nyligen publicerade Open house Magazine även väldigt fina bilder från House of Toogood.

3. My Residence

 
 
 

Nya numret av My Residence, vårt internationella bookazine, finns i butik i slutet av veckan. Den görs med så mycket kärlek och omtanke, presenterar de vackraste hemmen vi visat under det gångna året, samt några helt nya hem fotograferade särskilt för My Residence. Nytt för denna utgåva är att den finns med både bookazine- och bokomslag i flexi. Hoppas ni gillar!

Annons

4. Keramikskålen

 

En fantastisk skål av skickliga Erika Petersdotter, ett av valen på vår lista över bästa klapparna i keramik, läs mer här.

5. Objekt

 

Jag är glad att Perspective studio tagit in verk av Arno Declercq, som jag haft ögonen på länge. Smått monumentala och accessoarer i bränt trä, från vaser till vackra skålar och sidopallar.

Annons

6. Art Deco

 
 

Tapeter med art deco- och sjuttiotalskänsla. Förra veckan lanserade Engblad & Co sin vågade nya kollektion Lounge Luxe.

Läs också:

6 julklappar för keramikfantasten

Min stil: Modern mix och art déco hemma hos Sofia Wallenstam

Hanna listar: 7 inredningsfavoriter i vinter

Publicerat 11 december 2017
Annons