Här är Nordiska galleriets nya livsstilsvarumärken

Nordiska galleriet erbjuder modern design från hela världen – nu utökar de sortimentet och tar in doftmärket Byredo och nya sängklädesföretaget Tekla.

Annons

I slutet av augusti lanserade inredningsbutiken Nordiska galleriet sin första webbshop och från och med den 12:e oktober kan man ta del av en ny utställning –  som tagits fram tillsammans med de två senaste tillskotten i butikens sortiment: Byredo och Tekla.

Byredo grundades 2006 av Ben Gorham, vars kvalitativa doftljus och parfymer har gjort succé världen över.

– Jag har varit ett fan av Nordiska Galleriet under lång tid. För mig är det viktigt hur människor upplever våra dofter och jag är väldigt noggrann med var vi säljer våra produkter. Det måste vara speciellt för att det skall passa. Nordiska Galleriet är en butik jag gärna samarbetar med, säger Ben Gorham.

 

Med en övertygelse om att textilier har en betydande roll för stämningen i ditt hem har Tekla, med grundaren Charlie Hedin skapat en kollektion sängtextilier i linne och finkammad bomull i lugnande nyanser.

– Tekla tillverkar de absolut bästa sängkläderna på marknaden, färgerna och utförandena är fantastiska, säger Axel Söderberg, styrelseordförande Nordiska Galleriet.

 

Läs också:

Här är inredningsbutiken som samlar framtida designklassiker

Isadecos krukor gör succé – nu öppnar de nätbutik

7 klädbutiker vi vill besöka för deras inredning och arkitektur

Publicerat 13 oktober 2017
Annons