Här är nya verktyget som hjälper dig att planera inredningen

Inredningsplattformen Houzz har lanserat ett nytt skissverktyg som gör det möjligt för inredningsfantaster att visualisera sitt hem direkt från datorn.

Annons

Att göra om hemma behöver inte längre vara så komplicerat och tidskrävande. Med Houzz nya verktyg Sketch kan du skapa moodboards, planlösningar men också integrera vilken bild som helst från datorn eller nätet.

Funktionen har tidigare endast funnits tillgänglig via en app, men nu kan du via datorn experimentera med inredningsalternativ genom att lägga till produkter och material direkt in i ett foto av ett befintligt rum, antingen från ditt eget hem eller från Houzz enorma bildbank.

Storleken och positionen på objekten kan även justeras och i bilden kan man hela tiden få fram mer information om inredningsdetaljer och vart man kan köpa den.

När du skapat en moodboard som du är nöjd med kan du sedan spara skisserna och dela med dig av dina idéer för vänner, arkitekter, inredare och hantverkare.

 
 
Annons
 
 

  

Sedan Sketch introducerades för mobil i Houzz app förra året har bostadsägare och experter skapat mer än 1,5 miljoner skisser.

Här hittar du Sketch.

Startfoto: Remodelista/ Decor. 

Läs också:

Så stylar du ditt hem större – 5 handfasta tips

Inred med sommarkänsla – 11 tips för alla rum

9 smakfulla sätt att få in mer färg i inredningen

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Annons