Här öppnar Amelia Widell ny möbelbutik

Amelia Widell tröttnade på att inte hitta den perfekta sittmöbeln och tog saken i egna händer. År 2015 lanserades sammetssoffan Blanca och Luca i belgiskt linne under varumärket Meli Meli Home. Sedan dess har kollektionen utökats med sittpuffar, mattor och sängkläder.

I våras öppnade Meli Meli en butik på Artillerigatan i Stockholm – och nu öppnar ytterligare ett showroom i Mouche moderna shoppingkoncept, The Apartment på Götabergsgatan 2, mitt i Göteborg.

The Apartment är en kurerad kontext i lägenhetsmiljö som fungerar som kombinerad butik och knutpunkt där kunden erbjuds en kombination av utvalt mode och unik inredning.

Som officiellt showroom kommer Meli Melis kompletta sortiment finnas skyltat i The Apartment för tillverkning efter beställning.

–  Vi vill kunna möta alla våra kunder där de är. Att öppna ett showroom i Västsverige känns som ett naturligt steg i takt med att vi växer och produktsortimentet utökas. Mouche vision med The Apartment går helt i linje med känslan som vi vill att våra möbler ska omringas utav, säger Amelia Widell, grundare av Meli Meli.

The Apartment kan besökas under allmänna öppettider eller bokas för en privat visning.

Läs också: 

Amelia Widell lanserar ny soffa som får oss att längta till vår

8 trendiga och snygga möbler i sammet

En helg med Amelia Widell: ”Det är overload av sammet just nu”

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Gilla Residence på Facebook