H&M Home lanserar inredningskonsultation i butik

Snygga textilier, praktisk belysning och så klart rätt känsla. Inredning handlar om att styla sitt hem efter behov och stil. Nu lanserar H&M Home inredningskonsultation för att hjälpa sina kunder på traven.

Annons

Lagom till hösten är vi många som vill boa in oss hemma igen efter sommarens soliga dagar utomhus. Antalet bostadsaffärer har dessutom varit många under den senaste tiden, något som bidrar till att inredning och styling kommer in i vardagen för många.

H&M Home ligger rätt i tiden och breddar nu sitt serviceutbud. Inredningskedjan lanserar inredningshjälp i form av en stylingservice för sina kunder. Tjänsten syftar till att hjälpa kunder hitta rätt balans i inredningen hemma, oavsett om det handlar om vardagsrummet, köket, sovrummet eller barnrummet.

Från och med måndagen den 19 augusti erbjuds inredningskonsultation i konceptbutikerna i Stockholm (butikerna på Biblioteksgatan och Drottninggatan) samt i Malmö (butiken på Gustav Adolfs Torg). Inredningskonsultationen görs i samarbete med Hemisfär i Malmö och designstudion AM i butikerna i Stockholm. Anna Arehov, grundare av Hemisfär, har erfarenhet av inredningshjälp och -styling för både privatpersoner och företag, medan designstudion AM med Madeleine Ameln i spetsen har arbetat med inredning, grafisk formgivning och konst.

Annons

Många fördelar med homestyling

Stylingråden kommer att utgå från kundernas personliga stil och H&M Home-kunder kan få tips och råd av stylisterna både i butikerna och i hemmet. Stylingservicen kommer vara en del av det ordinarie serviceutbudet i H&M Homes konceptbutiker.

Inredningsstyling, även kallat homestyling, har blivit allt vanligare vid försäljning av bostäder, men det finns fler fördelar med att styla hemmet än en önskad prislapp. Rätt styling kan göra vardagen i hemmet lite trevligare och snyggare redan långt innan man ska sälja.

Styling av hemmet kan bidra till att fullända intrycket man är ute efter, få fram en viss känsla i ett rum eller genomgående i bostaden. Hemmet kan även bli mer funktionellt när inredningen stylas utifrån ett praktiskt perspektiv, exempelvis hur belysningen och möblerna placeras i förhållande till varandra.

Läs mer:

H&M Home utökar möbelsortimentet – se höstens nyheter

7 stylingknep som får ditt vardagsrum att kännas lite lyxigare

Så stylar du ditt hem som i ett inredningsmagasin

Foto: H&M Home

Publicerat 19 augusti 2019
Annons