H&M Home utökar sitt sortiment – med möbler och lampor

H&M Home utökar sortimentet och lanserar en modern kollektion möbler och lampor. Små bord, hyllor, pallar, sittpuffar, speglar, taklampor och bordslampor i olika stilar och material finns bland nyheterna.

Annons

Kollektionen med möbler och lampor lanseras i slutet av juli på H&M Homes sajt och kommer även att finnas i de tre nya konceptbutiker som öppnar under hösten i Stockholm och i Malmö.

– Det blir en spännande höst då vi satsar på nya produktkategorier och öppnar ett nytt butikskoncept. Vi ser fram emot att visa våra nya möbler och lampor, tillsammans med våra övriga kollektioner och inredningsstilar, i ett nytt sammanhang. Våra fysiska konceptbutiker, med en inspirerande butiksmiljö och personlig service, kommer att vara ett komplement och en länk till vårt digitala erbjudande, säger Anders Sjöblom, vd för H&M.

H&M Home släpper en ny kollektion med lampor och möbler.
 

Den nya kollektionen är formgiven av designteamet på H&M Home och höstens kollektion kommer i två huvudsakliga stilriktningar. Den ena modern och minimalistisk med raka linjer och geometriska former. Den andra mer glamorös, men ändå rustik, med mjuka, organiska former och naturmaterial. Bland materialen finns metall, marmor, rotting och trä. Färgskalan går från svart och beige till mässing och silver med inslag av smaragdgrön, rosa och grått.

Annons

Man öppnar, som sagt, även tre nya butiker: i Malmö på Gustav Adolfs torg 2 och i Stockholm på Biblioteksgatan 11 och Drottninggatan 50.

Nu släpper H&M Home en ny kollektion med lampor och möbler.
 

Butiken på Biblioteksgatan 11 är 500 kvadratmeter fördelat på två våningar och kommer att stängas för ombyggnation i början av juli med öppning i slutet av augusti.

Butiken på Drottninggatan 50 är på cirka 300 kvadratmeter och stänger för ombyggnation i början av juli. Butiken kommer att göras om till en tvåvåningsbutik på 700 kvadratmeter och öppnas igen i oktober.

Den nya butiken i Malmö öppnas på Gustav Adolfs torg 2 under hösten och kommer att vara cirka 600 kvadratmeter stor.

Foto H&M Home

Artikeln publicerades först på ELLE.

Läs mer:

Spana in sommaren på H&M Home – med medelhavskänsla och blå toner

Se Ikeas nya kollektion med Per B Sundberg

Här är Ikeas nya designsamarbeten – gör kollektioner med Adidas, Lego och Byredo

 

Publicerat 20 juni 2018
Annons