Ikea samarbetar med Swedish House Mafia, kollektionen släpps i september 2022

Ikea samarbetar med Swedish House Mafia – allt du behöver veta

Ikea + Swedish House Mafia = sant! Nu avslöjar möbeljätten ett kommande samarbete med musikgiganterna – här är allt du behöver veta.

Annons
Åtta stora inredningstrender att ha koll på hösten 2021
Åtta stora inredningstrender att ha koll på hösten 2021
1:37

Ikea-nyheterna har avlöst varandra de senaste månaderna, från färgstark kollektion signerad modeikonen Zandra Rhodes till en ljuvlig tjuvtitt på julens glittrande nyheter. I juli 2021 släpptes även nyheten att Ikea öppnar ett nytt varuhus i Gallerian i Stockholm under sommaren 2022.

Nu har vi fått ytterligare en maxad Ikea-nyhet för nästkommande år, nämligen samarbetet mellan möbeljätten och musikfenomenet Swedish House Mafia. Här är allt vi vet om det spännande samarbetet.

Ikea samarbetar med Swedish House Mafia

Ikeas kollektion med Swedish House Mafia bottnar i en kreativ uppmaning med musik som en central roll i hemmet. Många finner sin passion för musik, oavsett om det rör sig om att skapa musik själv eller att lyssna på den, hemma och nu ska den passionen bli än mer lättillgänglig. Utöver tillgängligheten vill både Ikea och Swedish House Mafia erbjuda lösningar för att möta de behov som både musikkreatörer och lyssnare har i sina hem.

Ikea släpper kollektion med Swedish House Mafia
Ikea och Swedish House Mafia vill göra musik, från produktion till lyssnande, mer lättillgängligt för alla.  

– Tack vare deras (Swedish House Mafia, reds. anm.) gedigna kompetens inom musikproduktion hoppas vi tillsammans kunna demokratisera kreativitet och musikproduktion så att ännu fler får chansen att bli mer kreativa hemma, säger James Futcher, Creative leader på Ikea of Sweden.

Annons

Köp din egen hemmastudio

För musikgiganterna Swedish House Mafia är samarbetet lite av ett steg utanför deras komfortzon. Trion ser samarbetet mellan musikskapare med sin branschspecifika expertis och Ikea, experter på livet hemma, som en bättre möjlighet för alla att skapa musik hemma.

– Som kreatörer och producenter förstår vi också vikten av en hemmastudio samt de behov och utmaningar som många framtida artister och kreatörer möter just där hemma, säger Swedish House Mafia.

Kollektionen kommer att bestå av funktionella och smarta heminredningslösningar. Gemensamt för lösningarna är att de lättare hjälper dig att nå ett kreativt flöde, vilket i sin tur underlättar produktion av musik eller bara höjer lyssnarupplevelsen. En tydlig röd tråd är att det ska vara enkelt men kvalitativt och att konsumenten ska kunna komponera sin egen hemmastudio till ett förmånligt pris.

Då släpps Ikeas kollektion med Swedish House Mafia

Låter samarbetet som något för dig? Håll ut! Ikeas kollektion med Swedish House Mafia är planerad att lanseras i september 2022.

Publicerat 17 september 2021
Annons