lyxiga utemöbler till balkong

Inred balkongen lyxigt – 9 stilfulla utemöbler och detaljer

Ge balkongen ett lyft med exklusiva detaljer och väl valda utemöbler som står sig i år efter år. Vi listar nio snygga köp som finns i butik just nu.

Annons

1. Praktiskt balkongbord

Compact living-bord till balkong från Skagerak
 

Picnic Table från Skagerak passar både på balkongen och uteplatsen, men går även att ta med på utflykten. Bordet kan vikas ihop helt eller delvis och har ett praktiskt litet handtag på bordsskivan. Perfekt när man ibland behöver bordsyta för några få, men också vill kunna bjuda över gäster! Här kan du köpa det (reklamlänk).

2. Loungestol och bord till balkong

Loungestol till balkong från Granit
 

Loungeset från Granit bestående av stol och bord som även går att använda som pall. Bordet går att förvara under stolen när det inte används, vilket gör möbeln till ett snyggt och smidigt val på compact living-balkongen. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

3. Hyllor för utomhusbruk

String outdoor-hylla för utomhusbruk
 

Förvara växter, krukor och andra prylar stilfullt på balkongen med Strings hyllsystem i galvaniserat metall som är gjort för utomhusbruk och tål både väder och vind. Här kan du köpa det (reklamlänk).

4. Stilfull balkonglåda

Svart balkonglåda från SMD
 

Stilren låda för blommorna på balkongen, designad av Stina Sandwall för SMD. Blomlådan är enkel att montera på väggen eller att hänga över balkongräcket och finns i både svart och vitt. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

5. Snygga utemöbler till balkong

Lilium lounge stol och bord från Skagerak
 

Loungebord och -stol från Skageraks nya serie Lilium, designad av Bjarke Ingels Group. De eleganta utemöblerna är gjorda i teak och rostfritt och är lika snygga på en balkong inne i stan som på uteplatsen. Kombinera med tillhörande sittdynor för extra komfort. Här kan du köpa stolen och bordet.

6. Belysning för balkongen

Garden Lantern från Röshults
 

Lys upp sommarkvällarna på balkongen med den stilrena lampan Garden Lantern från svenska Röshults. Enkel att flytta runt efter behov och tack vare sin tidlösa design blir den snabbt en favoritdetalj på balkongen. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

7. Runt cafébord till balkong och uteplats

Runt cafébord till balkong från Jotex
 

Runt cafébord i aluminium som tål att stå ute på balkongen eller uteplatsen. Det runda bordet har en snygg, mild grön färg och kommer från Jotex. Här kan du köpa det (reklamlänk).

8. Utomhusmatta till balkong

Utomshusmatta från Pappelina
 

Rama in balkongen med en utomhusmatta, det gör betydligt större skillnad än man tror. Den här svensktillverkade mattan går att använda både ute och inne, är gjord i plast och kommer från Pappelina. Finns i flera olika storlekar och färger. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

9. Minimalistisk balkonglåda

Minimalistisk balkonglåda från granit
 

Minimalistisk odlingslåda med vackert matt yta och plats för flera växter. Balkonglådan kommer från Granit och finns i både grönt och svart samt i två olika storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Läs mer:

12 snygga miniväxthus till balkong och uteplats

Compact living-möbler till en liten balkong – 16 bra köp

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Publicerat 20 maj 2020
Annons